Siertuin

15 inspirerende tuinen door Vlaamse tuinaannemers

Zoek je inspiratie voor jouw droomtuin? Wie een tuinaannemer onder de arm neemt, kan rekenen op een prachtig eindresultaat. Deze tuinen wonnen goud, zilver en brons in de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer 2020-2021’.

Vlaamse professionele tuinaannemers kunnen zich jaarlijks inschrijven voor de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’. Ze kunnen hun projecten indienen in de categorieën ‘Tuinen kleiner dan 250 m²’, ‘Tuinen tussen 250 m² en 1000 m²’, ‘Tuinen groter dan 1000 m²’, ‘Jong Talent’ en ‘Groen kleurt’.

Die laatste categorie getuigt niet enkel van uitmuntend allround vakmanschap, maar zet bovendien een speciale aandacht voor beplanting, zoals het gebruik van exclusief groen, bijzondere combinaties of groenbehoud in de kijker.

Deze tuinen zijn een bron van inspiratie voor jouw tuin! Vanaf 2022 worden al de tuinen voorgesteld in Fence Tuinmagazine. Abonneer hier en mis geen enkele editie.

Winnaars tuinen GOUD

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Winnaars tuinen ZILVER

Deze slideshow vereist JavaScript.

Winnaars tuinen BRONS

Deze slideshow vereist JavaScript.


Wie zoekt, die vindt… de ideale tuinaannemer!

Een professioneel aangelegde tuin getuigt van langetermijnvisie, wint elk jaar aan schoonheid door een doordacht onderhoudsplan en vervult elke functie waar jij van droomt: loungen, lekker eten, wellness, ravotten met de kinderen… Je kan een tuinaannemer niet vroeg genoeg contacteren, liefst al bij je bouwplannen. En voor onderhoud best één seizoen op voorhand.

Zoek je een tuinaannemer? Neem een kijkje op www.vlaamsetuinaannemer.com, waar je een database vindt van de winnaars van de afgelopen 10 jaren. Je kan ook surfen naar www.tuinaannemer.be of een beroepsfederatie contacteren.


Ontdek al deze tuinen in Fence Tuinmagazine

Vanaf 2022 stellen we in elke editie van Fence Tuinmagazine één van de winnende tuinprojecten voor. Met prachtige tuinfotografie, info over beplanting, tips en inspiratie van de tuinaannemers…. Blijf op de hoogte! Abonneer nu en mis geen enkele editie.

%d bloggers liken dit: