© Elho

4 x nieuwigheden voor het buitenleven

In elk nummer van Fence brengen we in de Hotlist de laatste trends en nieuwigheden voor iedereen met interesse in het buitenleven. Benieuwd wat er zoal onder de zon is voor de lente van 2021? Ontdek hier 4 leuke items.

Voel je helemaal thuis met de Toní family

Van dat eerste kopje koffie buiten met je jas nog aan tot zwoele zomeravonden: het buitenseizoen is weer geopend! En je wilt natuurlijk profiteren van elke zonnestraal. Bij Fatboy vind je alles wat je nodig hebt om te genieten van een kleurrijke, stijlvolle lente en zomer. Dit jaar komt het merk met een uitbreiding van de Toní-familie. De Toní Armchair en de Toní Bistreau kenden we al, maar deze lente en zomer maak je ook kennis met de Bankski, Barfly, Haute Bistreau en de extra grote Tavolo. Allemaal ijzersterk en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke Toní’s zijn jouw favorieten?

Coronaspuitje voor de BBQ? Dat smaakt!

Met de lente en zomer in het vooruitzicht bereidt Barbecook samen met jou de start van het barbecueseizoen voor. Dankzij de slimme en gebruiksvriendelijke must-have tools van het merk word jij binnenkort de master of the grill. Een van de nieuwigheden bij Barbecook is deze Marinade Injector die – gezien de omstandigheden – toch een beetje doet denken aan een coronaspuit! Alleen injecteert deze spuit je smaakpapillen niet met een vaccin, maar wel met een hemelse marinade. Daar waar klassiek marineren uren duurt, wordt de marineertijd met de Marinade Injector aanzienlijk verkort. Eén prik volstaat om overal goed door te dringen!

Grasgroene eye-catcher (limited edition!)

Nieuw bij Elho is deze limited edition pure grass pot. De bloempot bestaat voor 100% uit gerecycleerd materiaal en wordt gemaakt met het productieafval van kunstgras. Tijdens het productieproces van kunstgras komen er namelijk afvalstromen vrij die als grondstof (her)gebruikt worden. Dat restafval wordt verzameld en vervolgens verwerkt in de pure grass pot. Met deze pot haal je dus niet alleen een grasgroene eye-catcher in huis, maar ook nog een leuk verhaal. Bovendien draag je bij aan een groenere omgeving. Punten scoren dus! De limited edition pure grass pot is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Fence Tuinmagazine: De 'hotlist' verzamelt alle trends en nieuwigheden voor elke tuindier of iedereen met interesse voor het buitenleven en de natuur.
© WOLF-GARTEN

Nieuwe meststoffen voor de moestuin

Met de lente komt ook het moestuinseizoen dichterbij. Misschien ben je zelfs al begonnen? Dan is het belangrijk dat je de juiste materialen voorhanden hebt. WOLF-Garten breidt dit jaar haar serie organische meststoffen uit met voeding voor opgehoogde bedden. Deze fijne korrels zijn gemakkelijk uit te strooien en versterken de groei en de smaak van groenten en kruiden. Het puur plantaardige product is verpakt in volledig recyclebaar gras papier. Daarnaast heeft WOLF-Garten ook Natura Bio meststoffen voor onder andere tomaten, bessen, gras en rozen.

 

Abonneer nu & blijf op de hoogte van de laatste trends.
%d bloggers liken dit: