Licht in de duisternis

Tijdens een donkere herfst- of winteravond is licht een echte sfeerbrenger op het terras.  Soms strak, dan weer speels, maar steeds met een warme en gezellige gloed. Speciaal voor jou maakte de redactie een selectie van leuke tuinverlichtingen.

Dakje van licht

Heel leuk is deze Light My Table lichtslinger van Vincent Sheppard – dé redder in nood bij feestjes die een bepaalde je ne sais quoi missen. De sfeermaker is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en geeft het heel jaar door een gastvrije warme toets aan je eethoek in de tuin. Door zijn eenvoudige ontwerp past de feestelijke lichtslinger gemakkelijk in elke stijl. Ontworpen door Studiomie en geleverd in een eenvoudige zelfmontagekit. Ook op het uitgelichte beeld bovenaan dit artikel zie je het Light My Table lichtsnoer.

 

Eenvoud siert

Simpel, stoer en oogverblindend. The Disc van het Belgische Wünder heeft iets unieks dat ervoor zorgt dat hij meteen alle aandacht naar zich toetrekt. Bovendien is de lamp onverwoestbaar: beide armen zijn gemaakt van roestvrij staal en met een waterdichte armatuur kan geen druppel regen hem raken. Deze gele versie brengt wat extra kleur op je winterterras. Om vrolijk van te worden!

Overal mee naartoe

Met deze handige en erg mooie draaglantaarn van Lucide creëer je licht waar je maar wil. De combinatie van transparante kunststof en natuurlijk hout zorgt op elke plek voor een sfeervolle gloed. ’s Avonds naar het strand of een nachtje kamperen? Dan is deze draaglantaarn ideaal. Hij zorgt voor minstens 4,5 uur draadloze verlichting en op de laagste stand heb je zelfs een rendement van 72 uur. Zo geniet jij extra lang van het buitenleven.

Zwevende ringen

Met het nieuwe HOOP lichtsnoer van Fermob – het enige niet-Belgische merk in dit lijstje – verlicht je de tuin en het terras op een bijzondere manier. Door de zwarte slinger lijkt het alsof de lichtgevende ringen zweven in gewichtloosheid wanneer het ’s avonds donker is in de tuin. Dat zorgt gegarandeerd voor een WOW-effect en maakt van dit lichtsnoer een unieke blikvanger. Bovendien kan je deze artistieke tuinverlichting makkelijk aansturen via Bluetooth en is ze compatibel met de gratis Fermob app waarmee je het licht kan dimmen tot de gewenste sterkte. Wat wil je nog meer?

Ingenieuze stormlamp

Het gebruik van waterdichte en zonwerende materialen zorgt ervoor dat de Moon Soon van TradeWinds straalt in alle weersomstandigheden. Zelfs een sterke wind kan deze energiezuinige lamp niet klein krijgen. Of je nu in de tuin of op het terras bent, in een boot of op de camping, dankzij de oplaadbare batterij die wel 10 uur lang meegaat, ben jij helemaal klaar voor gezellige winteravonden.

 

%d bloggers liken dit: