Floralia Brussels toont bloemenpracht | Dit zijn de winnaars!

Floralia Brussels is terug! Na een jaar van sluiting heeft het kasteel van Groot-Bijgaarden opnieuw de deuren geopend voor de 18de editie van de bloemententoonstelling. Als lezer van Fence Tuinmagazine maak je dit weekend kans om een gratis duoticket te winnen. Waag snel je kans!

Tijdens Floralia Brussels geniet je van het prachtige schouwspel van het ontwaken van de natuur. In het 14 ha grote park werden meer dan een miljoen bloembollen handmatig gepland. De 400 soorten tulpen spelen de hoofdrol, maar ook hyacinten, narcissen en andere variëteiten sieren het park in alle kleuren van de regenboog.

Wie wil genieten van de mooie lentebloeiers kan het park nog bezoeken tot en met 2 mei 2021. Op voorhand reserveren is verplicht.

Win gratis tickets!

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars zijn Sandrine Wollanders, Peter Meiresonne, Jeroen Gheysen, Liesbet Galmart en Sandra Vander Putten. Zij werden op 12/04/2021 persoonlijk gecontacteerd via mail.


Volgende week gratis naar Floralia Brussels? Vul dan snel onderstaand formulier in! De eerste 5 deelnemers krijgen een gratis duoticket voor Floralia Brussels editie 2021.

Deelnemen kan alleen tijdens het weekend van 9-10-11 april 2021. De tickets zijn geldig tot en met 2 mei 2021. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaar je automatisch akkoord te zijn met het wedstrijdreglement van Fence Tuinmagazine en schrijf je automatisch in voor de nieuwsbrief.

 

www.floralia-brussels.be

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: