Aftellen naar de 27ste editie van tuinbeurs Hof & Huis [AFGELOPEN]

Plannen maken om de leukste tuinbeurzen in het land te bezoeken. We doen niets liever! Tijdens het eerste weekend van juli kan je in Torhout de uitgestelde 27ste editie van tuin- en interieurbeurs Hof & Huis bezoeken. Ontdek hier wat je er kan beleven en win nu al jouw gratis tickets!

Tuinbeurs bij Kasteel d’Aertrycke

Het fantastische domein bij Kasteel d’Aertrycke vormt al 27 jaar de thuisbasis voor de mooiste en grootste tuin- en interieurbeurs in West-Vlaanderen. Een domein met een sterke reputatie, unieke en gezellige sfeer. Behalve genieten van de prachtige natuur bij het kasteel, valt er nog heel wat meer te beleven van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juli 2021, telkens van 10u tot 18u.

🌺 Je snuistert er tussen de talrijke kraampjes op zoek naar je favoriete tuindecoratie en hebbedingetjes.
🌺 Je shopt er zuiderse tuinplanten aan een goede prijs. Denk aan olijfbomen, vijgenbomen, druivelaars, bananenbomen…
🌺 Je neemt er deel aan kookworkshops waarin je leert om elk gerecht een culinaire bbq twist te geven.
🌺 Je maakt kennis met meer dan 100 verschillende soorten clematis.
🌺 … En veel meer!

Coronaveilig?

De organisatie van Hof & Huis doet er alles aan om je bezoek aan de beurs zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo mogen ze per 10 m² één persoon ontvangen. Aangezien het prachtige domein in Torhout maar liefst 20.000 m² groot is, kunnen veel mensen te gelijk het event bezoeken én hoef je je geen zorgen te maken dat iemand je voor de voeten zal lopen. Er zijn geen tijdsloten, dus je kan zolang genieten als jij zelf wilt.

www.tuinbeurzen.be

Deze diashow vereist JavaScript.

Win tickets voor Hof & Huis!

Krijg jij nu al zin om de tuin- en interieurbeurs Hof & Huis te bezoeken? Vul onderstaand formulier in en wie weet win jij twee gratis tickets voor dit tuinevenement. Deelnemen kan t.e.m. woensdag 23 juni 2021. Door deel te nemen aan de wedstrijd, verklaar je automatisch akkoord te zijn met het wedstrijdreglement van Fence Tuinmagazine.

Update 24-06-2021: Deze wedstrijd is afgelopen en de winnaars zijn bekend! Deze lezers houden best hun mailbox in de gaten, want zij ontvangen gratis tickets voor tuinbeurs Hof & Huis. Check zeker ook de spam. Niets ontvangen? Neem contact op met de redactie via [email protected]

  • Katelijne Swaelens
  • Marina Meir
  • Carina Vandevelde
  • Els Van Houte
  • Jan Duthoo

Gefeliciteerd en veel plezier op Hof & Huis! 

%d bloggers liken dit: