Geknipt voor iedere klus: Win een heggenschaar van Bosch!

Een keurig verzorgde tuin waarin je heerlijk kan ontspannen met familie en vrienden. Klinkt dat als een mooi vooruitzicht? De elektrische heggenschaar van Bosch maakt het waar. Maak nu kans op een gratis exemplaar!

Regelmatig snoeien zorgt ervoor dat je heggen er strak uitzien én dat ze mooi dichtgroeien. Ben je meer fan van een wilde uitstraling? Dan kan je gaan voor een lichte snoei. Met de EasyHedgeCut 18-45 van Bosch zorg je gegarandeerd voor het ultieme resultaat. En daarmee verwen je niet alleen je tuin, maar ook jezelf!

Gemakkelijk, licht snoeien met optimale prestaties

De lichte en goed uitgebalanceerde 18V-accuheggenschaar is perfect voor het onderhoud en snoeien van kleine en middelgrote heggen.

  • Comfortabel snoeien dankzij het uitzonderlijk laag gewicht van 2,6 kg
  • POWER FOR ALL 18V Li-Ion-accu levert optimale prestaties
  • Bosch ‘Anti-Blocking’-systeem voor snoeien zonder onderbrekingen
  • Snoerloze mobiliteit voor bewegingsvrijheid in de tuin
  • Meslengte van 45 cm en een tandafstand van 15 mm voor licht snoeiwerk

Win deze EasyHedgeCut 18-45 heggenschaar van Bosch!

In samenwerking met Bosch mogen we een EasyHedgeCut 18-45 wegschenken onder de lezers van Fence Tuinmagazine.

Wil jij ook je kans wagen? Laat hieronder je gegevens achter en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo maak je niet alleen kans op de heggenschaar van Bosch, maar krijg je daarbovenop elke week de leukste tuintips in je inbox. Dubbel genieten, dus!

De wedstrijd loopt tot en met 31/10/2021.

Alleen wie geabonneerd is op de nieuwsbrief van Fence Tuinmagazine maakt kans om de EasyHedgeCut 18-45 te winnen. Je kan je makkelijk uitschrijven op de nieuwsbrief wanneer je dat wenst. Onderaan de ontvangen nieuwsbrief kan je jezelf afmelden.

Belangrijk: Door deel te nemen aan de wedstrijd, verklaar je je automatisch akkoord met het wedstrijdreglement van Fence Tuinmagazine.

www.bosch.be

%d bloggers liken dit: