Hotlist

Accugrasmaaier van GARDENA bekroond tot “Beste Koop” door Test Aankoop

De PowerMax 32/2x18V accugrasmaaier van GARDENA draagt voortaan het label ‘Beste Koop’ uitgereikt door consumentenorganisatie Test Aankoop. Prijs-kwaliteit komt de PowerMax daarmee als beste uit de product-vergelijkende test van 35 grasmaaiers. Een zeer mooie beloning voor GARDENA die in 2020 de basis legde voor het eerste fabrieksoverkoepelende 18-volt accusysteem en daarvoor de handen in elkaar sloeg met andere toonaangevende fabrikanten wereldwijd.

Die nieuwe uniforme standaard bespaart niet alleen geld, ruimte en tijd, de Power for All Alliance biedt gebruikers het grootste cross-manufacturer accusysteem en daarmee ook het breedste scala aan apparatuur voor huis, tuin en vrije tijd. Daarmee behoren onuitwisselbare accu’s en incompatibele laders van verschillende producten en merken tot het verleden. Win-Win voor iedereen.

Accugrasmaaier van GARDENA bekroond tot "Beste Koop" door Test Aankoop
© GARDENA

Één accu, tal van mogelijkheden

De Power For All Alliance (P4A) is de grootste accu-alliantie van toonaangevende fabrikanten wereldwijd en biedt oplossingen voor huis en tuin. Aan de basis van deze samenwerking ligt de 18-volt accu die 100% compatibel is met alle 18-volt apparaten binnen de alliantie. Door het systeem open te stellen voor andere fabrikanten en te standaardiseren, genieten gebruikers over meer flexibiliteit dan ooit tevoren: één en dezelfde 18-volt accu voor een breed scala aan toepassingen van doe-het-zelfapparaten.

“Alle Power for All producten zijn 100% compatibel, waardoor je het accusysteem flexibel kan uitbreiden met gereedschappen van alle deelnemende merken zonder een nieuwe accu of lader te moeten kopen. Op die manier draag je onbewust ook je steentje bij aan het milieu.”

GARDENA’s inspanningen worden beloond

Al meer dan 50 jaar biedt GARDENA alles wat het hart van gepassioneerde tuiniers belieft. De oprichting van P4A kadert dan ook volledig binnen dat streefdoel. Door één accu te integreren in alle tuingereedschappen komt GARDENA tegemoet aan de noden van haar gebruikers én wordt er bewuster omgesprongen met schaarse bronmaterialen. Binnen de alliantie werken momenteel meer dan 70 producten met hetzelfde 18-volt accusysteem en dat aantal wordt in de toekomst nog uitgebreid. Onder hen toepassingen voor gazononderhoud, haag- en boomverzorging, reiniging en pompinstallaties.

Het Test Aankoop-label ‘Beste Koop’ dat GARDENA krijgt voor de PowerMax 32/2x18V accugrasmaaier is een deugddoende erkenning voor de geleverde inspanningen. Daarmee behalen ze binnen de categorie accugrasmaaiers de beste algemene resultaten in vergelijking met de gemiddelde prijzen. Of met andere woorden, prijs-kwaliteitsgewijs is de PowerMax koning der accugrasmaaiers.

Verkrijgbaar in tuincentra, doe-het-zelfzaken en webshops voor €345,69 adviesverkoopprijs (incl. snellader en 2 batterijen). Meer informatie over de PowerMax 32/2x18V accugrasmaaier vind je op de www.gardena.com.

Accugrasmaaier van GARDENA bekroond tot "Beste Koop" door Test Aankoop
© GARDENA
%d bloggers liken dit: