Nieuws

Betoverende bloemendecoraties, van 23 t.e.m. 27 september in Alden Biesen

Ter gelegenheid van de bloemenexpo FLEUR FLORAL FASHION by Fleuramour wordt het kasteeldomein van Alden Biesen vijf dagen lang versierd met unieke florale kunstwerken. Het wordt een betoverende editie in een prachtige omgeving. Ben jij abonnee van Fence Tuinmagazine? Dan heb je dit jaar gratis toegang tot het evenement.

Unieke florale blikvangers in het kasteel

Dankzij het thema ‘A Castle Deserves Art’ mag je je dit jaar aan artistieke bloemenprojecten verwachten. Floral art pur sang. Getalenteerde floristen uit België, Nederland en de omliggende landen verrassen je met unieke florale blikvangers. Wacht dat je van een feeërieke bloemenvijver, bewegende tafeldecoraties, of een feestelijke bloemenbrug?

Mis deze unieke kans niet om de prachtige binnenplaats en het interieur van het kasteel gehuld in een bloemenkleed, te bezichtigen!

Fantastische tuinen en historisch decor

De landcommanderij van Alden Biesen is één van de grootste kasteeldomeinen in de Euregio. Daarbovenop is het landschap rond het kasteel gekend als dé hoogstamboomgaard van Vlaanderen. Het is een van de weinige plaatsen waar het typische hoogstamboomgaardenlandschap intact is gebleven. Vandaag zijn er meer dan 40 hectare hoogstamfruitboomgaarden en meer dan 500 unieke soorten, waarvan sommige enkel nog op Alden Biesen te vinden zijn.

Combineer je bezoek aan Fleur Floral Fashion met een mooie wandeling in deze indrukwekkende omgeving! Trek je wandelschoenen aan of spring op je (gehuurde) fiets en ga op pad. Limburg is de fietsprovincie bij uitstek, zo kan je kiezen voor de vlakkere Demervallei of het glooiende Haspengouw. Ontdek zeker ook de verschillende wandelroutes en kies jouw uitdaging. Het Regionaal Landschap Haspengouw & Voeren ontwikkelde vier greenspotwandelingen met begin- en eindpunt op de parking voor het kasteel.

Meer info over wandelen en fietsen in Alden Biesen vind je hier.

Snuisteren in gezellige pop-up kraampjes

Je kan een kijkje nemen in de gezellige pop-up winkeltjes. Hier halen bloemen- en natuurliefhebbers hun hart op en ontdekken ze heel wat leuke hebbedingen! Dit jaar staat bovendien een groot deel van de kraampjes buiten het event opgesteld. Zo is er voldoende tijd om ze allemaal te bezoeken en hoef je geen rekening te houden met het tijdslot op je ticket, dat alleen geldt voor het bloemsierkunstgedeelte op het event.

Uiteraard kan je hier ook genieten van een lekker hapje en drankje op het terras. Het belooft opnieuw een spetterende editie te worden!

Combineer met een bezoek aan Maasmechelen Village

Midden in de prachtige Limburgse natuur, op zo’n halfuur rijden van de landcommanderij Alden Biesen, ligt de openlucht winkelbestemming Maasmechelen Village. Je shopt er in meer dan 100 elegante boetieks van je favoriete designers. En dat aan prijzen die tot 60% lager liggen dan de aanbevolen retailprijzen.

Als bezoeker van Fleur Floral Fashion krijg je 10% korting op de outletprijs én een gratis koffie (op vertoon van je ticket). Voor wie houdt van shoppen is dit dus het ideale uitje om te combineren met je bezoek aan de bloemententoonstelling!

Gratis toegang als abonnee van Fence!

Heb jij een abonnement op Fence Tuinmagazine, dat actief is op 30/09/2021? Yes! Dan mag jij dit jaar gratis binnen op Fleur Floral Fashion. Naast het ontvangen van de online nieuwsbrief en het magazine mag je dat gerust één van de grote voordelen van je lidmaatschap noemen.

Vergeet niet om je gratis tickets tijdig te reserveren!
Ga naar fleuramour.be, koop je tickets en vul je lidnummer (zie lidkaart) als kortingscode in bij het vakje ‘couponcode’. Je gratis ticket zal bij het afrekenen automatisch verrekend worden. Meer info? Als abonnee kreeg je alle instructies toegestuurd bij je nieuwe editie van Fence Tuinmagazine (september-oktober).

Geen lid? Word snel abonnee en profiteer ook van dit voordeel!

Mis niets van Fleur Floral Fashion by Fleuramour

Wil jij nu al genieten van weelderige bloemencreaties?
Volg Fleuramour op Facebook en Instagram als je maar geen genoeg kan krijgen van alles wat met bloemen te maken heeft. Hier tonen we de mooiste plaatjes en krijg je heel wat florale inspiratie. Het doet je nóg meer verlangen naar deze editie!

Neem voor je vertrek zeker een kijkje op fleuramour.be. Daar ontdek je nu al de indrukwekkende lijst van floral designers en hun fascinerende projecten. Perfect om al in de stemming te komen! Check zeker ook de laatste nieuwe coronamaatregelen.

En dan is het alleen nog aftellen tot eind september!

» Reserveer tickets voor Fleur Floral Fashion.
%d bloggers liken dit: