Eropuit

Bezoek de tuin van restaurant ’t Vlierhof

In elke editie van Fence ontdek je wat groeit en bloeit in de tuin van restaurant ’t Vlierhof in Bilzen. Dit jaar werd de tuin door de firma Ortis uitgeroepen tot dé gezondheidstuin bij uitstek. Om dat te vieren stelt ‘t Vlierhof zijn tuin open voor bezoekers op woensdag 29 juni, van 10 tot 17 uur. Als abonnee van Fence krijg je gratis toegang tot het evenement!

Gezondheidstuin bij uitstek

Dit jaar werd de tuin van restaurant ’t Vlierhof in Bilzen door de firma Ortis uitgeroepen tot dé gezondheidstuin bij uitstek, omwille van de honderden kruiden die er jaarlijks geteeld worden. Deze kruiden worden elke dag vers geplukt om de gerechten in het restaurant op smaak te brengen en er echte gezondheidsbommetjes van te maken.

Bezoek de tuin van ’t Vlierhof

Om dit te vieren stelt ‘t Vlierhof zijn tuin open voor bezoekers op woensdag 29 juni, van 10 tot 17 uur.

Chef-kok Dominique Vreven, die ook herborist is, geeft rondleidingen in de tuin en deelt zijn kennis over de gezondheidsvoordelen van de verschillende tuinplanten. Ook het team van Ortis zal aanwezig zijn, samen met enkele experten die advies geven over het gebruik van kruiden.

Bezoek de gezondheidstuin van restaurant 't Vlierhof in Bilzen. Gratis toegang voor abonnees van Fence Tuinmagazine.
Dominique Vreven in zijn moestuin © Joris Luyten

Gratis toegang voor Fence-leden

Toegangsprijs: € 5,00 t.v.v. Ter Heide Tongeren
Heb je een abonnement op Fence Tuinmagazine? Op vertoon van je Fence-lidkaart krijg je gratis toegang tot het evenement.

Restaurant ’t Vlierhof
Hasseltsestraat 57a, 3740 Bilzen
089 41 44 18
www.vlierhof.be

%d bloggers liken dit: