Nieuws

Bloemen horen bij Valentijn

VLAM vroeg aan 100 Vlamingen naar de top drie van meest gegeven Valentijncadeautjes. Op nummer één staan bloemen. De respondenten vinden dat bloemen onlosmakelijk bij Valentijn horen. Met bloemen weet je zeker dat je attentie in de smaak zal vallen en het bespaart je een speurtocht naar het ultieme geschenk.
Wie bloemen geeft, hoeft niet meteen te denken aan een volle bos. Zelfs één mooie roos cadeau krijgen, doet menig hart smelten. De ontvangers vinden het leuk én romantisch.
Valentijn wordt in de eerste plaats gezien als een moment om samen te genieten. Bloemen of één bloem is de (kleine,) romantische attentie die er bij hoort om de dag compleet te maken.

Langer plezier
Je hebt extra lang plezier van je boeket bloemen als je volgende richtlijnen in acht neemt:
1. Koop je boeket in een bloemenhandel die nagenoeg dagelijks verse bloemen aankoopt. Zo ben je zeker van verse bloemen. Ben je onzeker over de keuze van de bloemensoort(en)? Vraag dan zeker advies aan je florist. Hij/zij kan je ook raad geven over de mogelijke combinaties.
2. Neem een proper geboende vaas en fris water. Voeg het zakje snijbloemenvoedsel toe dat je kreeg bij je boeket.
3. Verwijder alle bladeren die in contact komen met het vaaswater. Snij met een scherp mes de stelen schuin af (niet knippen).
4. Vermijd een zonnige plek voor je boeket. Hou je boeket ver van de verwarming. Ook tocht is niet goed.
5. Ververs het water af en toe en knip de stelen op dat moment schuin bij.

Weinig tijd ?
Heb je weinig tijd? Geen probleem. Bij veel bloemenwinkels kan je telefonisch of online je bestelling doorgeven en je boeket laten leveren. En zeg nu zelf: een boeket dat aan huis wordt geleverd, dat is toch echt een romantische verrassing!

VLAM_bloemenfeestdagen_affiches_420x594_DEF.indd

%d bloggers liken dit: