Bosch | Één accusysteem voor verschillende merken

Een mijlpaal voor Bosch Power Tools. Samen met Gardena en andere toonaangevende merken bieden ze een fabrieksoverkoepelend accusysteem aan voor huis- en tuinproducten: de Power for All Alliance.

Bosch richt een accu-alliantie op met Gardena en heel wat andere toonaangevende merken. De basis van deze alliantie is de oplaadbare accutechnologie van Bosch.

“We stellen ons systeem open voor andere fabrikanten en bieden de gebruikers meer flexibiliteit dan ooit tevoren dankzij een uniforme standaard. In de toekomst zullen ze één en dezelfde 18-volt accu kunnen gebruiken voor elektrisch gereedschap, tuingereedschap en huishoudelijke apparaten van Bosch en producten van de merken Gardena, Emmaljunga, Gloria, Wagner en Rapid“, zegt Henk Becker, voorzitter van de raad van bestuur van Robert Bosch Power Tools GmbH.

Dit zal de gebruikers in de toekomst geld, ruimte en tijd besparen bij de aankoop van producten van de Power for All Alliance. Niet uitwisselbare accu’s en laders van verschillende merken behoren tot het verleden.

Het gemeenschappelijke doel is om de gebruikers het grootste cross-manufacturer accusysteem te bieden en daarmee het breedste scala aan toepassingen voor hun huis: Doe-het-zelf apparaten, tuin- en reinigingsapparatuur, huishoudelijke apparaten, producten voor oppervlaktebehandeling, voor vrije tijd en kamperen – en nog veel meer.

De samenwerking tussen Bosch, Gardena en andere toonaangevende merken is wereldwijd de grootste op gebied van accugereedschappen.

Meer informatie over de Power for All Alliance vindt u op www.powerforall-alliance.com.

accu-alliantie samenwerking Bosch Gardena tuingereedschap samenwerking fabrikanten power for alliance flexibiliteit voor gebruikers verschillende merken accugereedschappen huis en tuin Bosch Power Tools accusysteem huisproducten tuinproducten oplaadbare accutechnologie 18-volt accu elektrisch gereedschap huishoudelijke apparaten Emmaljunga Gloria Wagner Rapid reiniginsapparatuur vrije tijd kamperen tuinieren tuinliefhebbers tijdschrift nieuwigheden nieuwtjes nieuws informatie inspiratie beleving tips groen tuin tuinklussen to do in de tuin tuininfo siertuin fence tuinmagazine
© Power for All Alliance

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: