BloemenCreatiefDoe-het-zelf

Creëer de perfecte kersttafel!

Nog even en het is zover: avonden lang genieten met familie en vrienden. Geef je een diner bij je thuis en wil je jouw gasten verrassen met een prachtig aangeklede tafel? Gebruik kerststerren op verschillende manieren om nét die extra sparkle te geven aan jullie avond!

Less is more: een elegant geheel

Eenvoudige glazen potjes met witte- en crèmekleurige kerststerren, Lunaria en siergrassen toveren een gedekte tafel moeiteloos om tot een feestelijk geheel. Door het aantal accessoires te beperken creëer je een elegante uitstraling. Een afgesneden kerstster (eventueel met naamkaartje) bij elke plek geeft je gasten een extra warm welkom!

Tip: Na het dichtplakken kun je de stengel van de kerstster met groene bloementape omwikkelen of in een bloembuisje met water doen, om vuil te voorkomen.

 Puur natuur: een natuurlijke uitstraling

Kerststerren stralen kerstsfeer uit, terwijl takken, bessen, mos en dennenappels zorgen voor een warme, aardse touch. Door ze met elkaar te combineren creëer je eenvoudig een prachtige, natuurlijke tafelaankleding. Voeg daar kerstverlichting en witte dinerkaarsen aan toe voor de perfecte sfeerverlichting en je bent klaar voor een onvergetelijke avond.

Doe-het-zelf idee: maak een decoratieve kaarsenhouder van vier even grote dennenappels, een kaarsenhouder, een bloembuisje, een afgesneden kerstster en lint. Tip: dompel de stelen van de kerstster gelijk na het afsnijden kort onder in heet water van ongeveer 60 graden en dompel ze daarna onder in koud water om het lekken van het sap te stoppen. Zo blijven de mooie schutbladeren langer vers. Enjoy!

 Kerstbos: een levendige creatie

Een schitterende tafelaankleding, voor als je écht wil uitpakken! Op een dikke laag mos staan rode mini kerststerren, mini dennenboompjes en vetplantjes. Takjes hulst, wilde appels en dennenappels zorgen voor sierlijke accenten, terwijl donkerrode kaarsen voor sfeervolle verlichting zorgen.

 Meer inspiratie, DIY’s en verzorgingstips bekijken?

Ga dan naar www.starsuniteeurope.com of volg De Kerstster op Facebook.


Interessant? Bekijk ook deze artikels:

%d bloggers liken dit: