EropuitHotlist

De boer op! Kom jij zondag naar Dag van de Landbouw?

Op zondag 19 september gaat Dag van de Landbouw opnieuw de boer op! Na een geslaagde digitale editie vorig jaar, zwieren 46 land- en tuinbouwbedrijven dit jaar opnieuw de poorten open voor het grote publiek, in een aangepast, coronaveilig concept.

Dag van de Landbouw geeft iedereen de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van de hedendaagse land- en tuinbouw. Ontdek de verschillende productieprocessen, de manier van leven en de hedendaagse methoden die te vinden zijn op de boerderijen.

Dit jaar kan je enkel op bezoek gaan bij een land- of tuinbouwer wanneer je hiervoor bent geregistreerd. De registratiemodule kan je vinden op de pagina’s van de deelnemende bedrijven op www.dagvandelandbouw.be. Registratie is mogelijk tot zaterdag 18 september om 16 uur.

Wil je Dag van de Landbouw van op afstand volgen? 

  • Volg Dag van de Landbouw op Facebook en Instagram.
  • Ontdek of er een verborgen geitenmelker schuilt in premier Alexander De Croo. Siska Schoeters daagt hem zondag uit om het beste van zichzelf te geven!
  • Ook minister Hilde Crevits gaat een uitdaging aan en probeert een betere druiventros te oogsten dan Siska. Wie gaat er volgens jou winnen?
  • Dit alles kan je zondag volgen op de kanalen van Dag van de Landbouw!
» Ontdek hier welke land- en tuinbouwbedrijven je kan bezoeken.

Dag van de Landbouw is een organisatie van Boerenbond en Landelijke Gilden.

%d bloggers liken dit: