Weekendtip | Bloemen en Planten Fiets Drive-thru

Van 17 september t.e.m. 20 september openen Mooi Wat Bloemen Doen en Mooi Wat Planten Doen in hartje Amsterdam een Bloemen en Planten Fiets Drive-thru. Met dit initiatief willen ze de afstand tussen mensen (n.a.v. het coronavirus) vullen met de schoonheid van bloemen. Fiets dus zeker even langs en pik een boeket of plant op!

Nee, we mogen elkaar helaas nog niet vastpakken, maar elkaar zien op gepaste afstand mag gelukkig wel. Tijd dus om die emotionele afstand eens flink te vullen met de schoonheid van bloemen en planten. De Bloemen en Planten Fiets Drive-thru opent zijn deuren 3 dagen lang voor alle fietsers die een boeket of plant willen.

Boeketten en planten met een verhaal

Bloemen en planten hebben vaak een symbolische betekenis. Ze staan ergens voor. In de drive-thru bestaat het assortiment dan ook uit betekenisvolle boeketten en planten die ons in deze tijden een beetje steun geven, of juist schreeuwen dat we het leven keihard moeten vieren! Of bloemen en planten die aangeven dat we blij zijn elkaar weer te zien, maar het toch nog een beetje spannend vinden. Zo staat het Stay Strong (Wo)Man-boeket – gevuld met Calla’s en Dahlia’s – symbool voor kracht en sympathie. Geef je iemand The Bodyguard cadeau, dan biedt de plant een natuurlijke bescherming in huis.

Hoe werkt de drive-thru?

Op ‘t hofje van de Singelkerk, gelegen aan de Herengracht 431, kan je vanaf donderdag 17 september tot en met zaterdag 19 september (helemaal coronaproof) je boeket of plant komen ophalen. Vanaf de straat fiets je letterlijk de drive-thru in, check je het assortiment, geef je bij het eerste loket door welk boeket of welke plant je wilt, pik je bij het tweede loket je stukje schoonheid op en fiets je zo weer door.

Sharing is caring

Heb je je perfecte boeket of plant in handen? Dan kun je bij loket 3 betalen met een social share. Een mooi moment om vrienden op te roepen ook door de drive-thru te fietsen. Zo kunnen we allemaal de afstand met wat schoonheid vullen.

#FillTheDistanceWithBeauty #VulDeAfstand

www.mooiwatbloemendoen.nl
www.mooiwatplantendoen.nl

%d bloggers liken dit: