De Warmste Plant | Koop lokaal, steun lokaal

Nu 2020 stilletjesaan op z’n einde loopt, lanceert Agora – de grootste groothandel in bloemen en planten in België – een hartverwarmend initiatief voor De Warmste Week. Met de actie van De Warmste Plant roept het bedrijf op om lokaal te kopen én steunt het met veel plezier Villa Clementina, een inclusief dagverblijf voor jonge kinderen met en zonder beperking.

De Warmste Plant bij Agora

Agora heeft een hart voor het goede doel en wil samen met jou een succes maken van De Warmste Week 2020. Daarom lanceren ze voor het tweede jaar op rij de actie van De Warmste Plant. Enerzijds wil Agora met dit initiatief aanmoedigen om te winkelen bij je lokale bloemist of tuincentra, anderzijds steunen ze ook het goede doel.

Villa Clementina

Het goede doel dat Agora dit jaar gekozen heeft voor De Warmste Week is Villa Clementina. Dit is een inclusief dagverblijf voor jonge kinderen met én zonder beperking. Met het geld dat wordt ingezameld wil Agora de tuin van Villa Clementina in een nieuw jasje steken zodat deze klaar is voor een spetterende zomer.

Hoe werkt het?

De Warmste Plant is dit jaar een prachtige Monstera Minima met ECO-pot (beschikbaar in 4 kleuren). Voor elke verkochte plant doneert Agora 2 euro aan Villa Clementina.

Je kan de plant aankopen bij je lokale bloemist of tuincentra, alsook via Tifiori, een online platform voor lokale bloemisten. Op die manier wil Agora de meerwaarde en het belang van lokaal winkelen in de kijker zetten én het jaar op een mooie manier afsluiten. Vraag dus zeker naar De Warmste Plant bij je lokale bloemist.

De Warmste Plant koop je voor €16,95 en is beschikbaar t.e.m. 25 december 2020.

www.dewarmsteplant.be


Agora staat internationaal bekend om elke dag verse snijbloemen, groenmaterialen, een ruime keuze in binnen- en buitenplanten en basis-benodigdheden aan te bieden. Ook de laatste trends in decoratie vind je altijd bij Agora. Na een nauwe samenwerking van 39 jaar, wil het bedrijf graag lokale bloemisten en tuicentra in de belangstelling zetten met het initiatief van De Warmste Plant.

www.agoragroup.com

%d bloggers liken dit: