© Tulpen Promotie Nederland

Dit is het thema van de Nationale Tulpendag 2021

Op zaterdag 16 januari 2021 start officieel het Tulpenseizoen van 2021. Het thema van 2021 is ‘Let’s Connect!’. Toepasselijk, want hoewel verbinding leggen tussen mensen nu moeilijk is, verlangen we meer dan ooit naar contact. Een reden meer om uit te kijken naar het nieuwe tulpenseizoen.

10e editie Nationale Tulpendag

Tulpen Promotie Nederland organiseert op zaterdag 16 december 2021 de 10e editie van de Tulpendag. Helaas kunnen ze dit jubileumjaar niet vieren met een reusachtige tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam, als gevolg van de Corona-pandemie.

Toch wordt het begin van het (snij)tulpenseizoen feestelijk ingeluid! Daarbij zal er een BN’er van internationale allure aanwezig zijn.

Let’s Connect!

Het thema van 2021 is ‘Let’s Connect!’.

“Tulpen Promotie Nederland wil met het thema ‘Let’s Connect!’ een positieve boodschap uitdragen. Ongeacht afkomst, cultuur, geaardheid of geloofsovertuiging is het juist in deze lastige tijd extra belangrijk aandacht voor elkaar te hebben en met elkaar te verbinden. Juist de tulp kan deze connectie maken want ze staat symbool voor hoop en positiviteit”, vertelt Arjan Smit (TPN-voorzitter en tulpenbroeier).

De organisatie roept op om aan elkaar te denken en tulpen te schenken. Ze zijn vanaf Nationale Tulpendag weer overal te koop.

Wil je het tulpenseizoen digitaal volgen?
Volg dan ze sociale media kanalen van de Nationale Tulpendag: Tuliptime (Facebook) en Tuliptime.info (Instagram).

%d bloggers liken dit: