HotlistKamerplanten

Een groen en gezond jaar met Air So Pure planten

Begin het nieuwe jaar groen, gezond en relaxed met kamerplanten van Air So Pure! Die hebben namelijk iets extra’s, want behalve sfeermakers zijn ze ook nog eens goed voor je gezondheid.

In de winter willen we de koude het liefst buiten houden. De meeste woningen worden daarom niet zo goed geventileerd. En dan blijven er veel onzichtbare, schadelijke stofjes in het interieur zweven… Gelukkig zijn er de luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure, die de lucht in je woning opnieuw schoon kunnen maken! Ze filteren de onzichtbare schadelijke stoffen uit de lucht, geven zuurstof af en verbeteren de relatieve luchtvochtigheid. Hoe meer planten, hoe groter het effect!

Ook goed voor je mentale gezondheid

Onderzoeken wijzen uit dat planten ook invloed hebben op ons gemoed. Zo zorgen ze voor minder stress, verbeteren ze je concentratievermogen en geven ze je creativiteit een boost. Met de luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure krijg je als vanzelf een goed gevoel! Zet dus ook een paar planten in de badkamer, keuken, slaapkamer of de (thuis)werkplek.

Een groen én gezond jaar met de kamerplanten van Air So Pure.
©Air So Pure

Groene gezelligheid

Behalve die gezonde eigenschappen zou je haast vergeten dat Air So Pure planten ook sfeermakers zijn en zorgen voor gezelligheid in huis. De planten variëren qua bladvorm, bladkleur, groeiwijze en formaat. Daardoor is er voor elke interieurstijl en smaak wel een gezonde plant te vinden.

De Air So Pure collectie bevat de lepelplant (Spathiphyllum), krulvaren (Nephrolepis), blauwvaren (Phlebodium), goudpalm (Areca), graslelie (Chlorophytum), nestvaren (Asplenium), gatenplant (Monstera), pauwenplant (Calathea), klimop (Hedera), drakenbloedboom (Dracaena) en de Hollywoodpalm (Kentia).

Verzorgingstips

Air So Pure planten vragen geen groene vingers. Let vooral op de juiste standplaats: voldoende daglicht maar niet in de volle zon. Voor de rest is het een kwestie van regelmatig water geven. Als de potgrond licht vochtig aanvoelt, is het goed. Wanneer je eens per maand een beetje plantenvoeding aan het gietwater toevoegt, blijven de planten in topvorm.

Air So Pure planten zijn onder meer te koop bij tuincentra. Kijk voor meer informatie, tips en verkoopadressen op www.airsopure.nl.

%d bloggers liken dit: