De Groene Zesdaagse

Datum/Uur - di 04 mei 2021 - zo 09 mei 2021 (0:00 )
Categorie - Event

Begin mei zou de stad Gent volledig in het teken staan van Floraliën, maar door de coronamaatregelen besliste de organisatie om het vierjaarlijkse evenement naar 2022 te verplaatsen. Toch laten ze de bezoekers dit jaar niet in de kou staan. Met ‘De Groene Zesdaagse’ creëerden ze een volledig nieuw én coronaproof concept, met een mix van online en offline bloemen- en plantenpracht.

Het is geen geheim dat Floraliën een absoluut hoogtepunt zijn voor al wie houdt van florale creaties en de impressionante innovaties die ermee gepaard gaan. Het zou zonde zijn om de groeiende groep liefhebbers van groen, bloemen en planten nog een jaar langer op hun honger te laten zitten. Daarom komt de organisatie dit jaar met ‘De Groene Zesdaagse’.

Tussen 4 en 9 mei 2021 kan je genieten van een uiteenlopend aanbod aan online workshops, interessante tips & tricks, lezingen van experts en een hybride event in open lucht voor zij die graag de natuur intrekken. Ook voor de kinderen zal er een programma beschikbaar zijn.

www.degroenezesdaagse.be

Google Map - , ()
Kaart niet beschikbaar
%d bloggers liken dit: