GESLOTEN TOT 5 APRIL – Expo: ‘Sansevieria Fibre Art’

Datum/Uur - za 21 december 2019 - zo 19 april 2020 (9:30 - 17:00 )
Categorie - tentoonstelling
Locatie - Plantentuin Meise
Adres - Nieuwelaan 38, 1860 Meise (België)

In de Plantentuin van Meise worden regelmatig kunstenaars uitgenodigd om te komen exposeren. Ze laten zich inspireren door de natuur en door de planten uit de collecties van de Plantentuin van Meise. Dat leidt steevast tot schitterend werk – schilderijen en tekeningen, maar bijvoorbeeld ook keramiek, foto’s en textiel.

De expositie is een samenwerking tussen de Plantentuin Meise en de Afdeling Textiele Kunsten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen DKO. Met hun kunstwerken brengen de artiesten een eerbetoon aan Christine Kennis. Expo “Sansevieria Fibre Art” verbindt de historische collectie natuurlijke vezels en kleurstoffen van Plantentuin Meise op een originele wijze aan hedendaagse textielkunst met een bezielende boodschap.

Je kan de kunstwerken nog tot en met 19 april bewonderen in het Kasteel van Bouchout, op de vijver en in het Plantenpaleis.

❕ Door de evolutie van de coronacrisis werd beslist de Plantentuin te sluiten voor het publiek, minstens tot 5 april 2020. Bedankt voor uw begrip.

Meer info en tickets? www.plantentuinmeise.be

Google Map - Nieuwelaan 38, 1860 Meise (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: