GROENMOESMARKT

Datum/Uur - zo 18 maart 2018 (10:00 - 17:00 )
Categorie - Tuinmarkt
Locatie - Tuinmarkthallen
Adres - Gemertseweg 9a , 5427ET Boekel (Nederland)

De Groenmoesmarkt is een markt voor natuurlijk moestuinieren en eerlijk voedsel. Door zijn specialistische karakter spreekt deze markt veel mensen aan die bewust in het leven staan en die actief zijn op tuin- en natuurgebied. Het is naast een verkoopmarkt voor biologische en natuurvriendelijke producten ook een informatieve markt. Je vindt er informatie over historische moestuinzaden, het versterken van de biodiversiteit, permacultuur, het zelf gezond bezig zijn en over gezonde voeding.

De Groenmoesmarkt is uitgegroeid tot de grootste in zijn soort in de Benelux maar tracht door keuze van deelnemers en locatie intimiteit te behouden. Dat de locatie in Brabant ligt heeft enerzijds te maken met de organisatorische voorbereidingsmogelijkheden van ondergetekende maar betekent in feite ook een centrale ligging voor de deelnemers en de bezoekers die ervoor van Noord-Nederland tot Zuid-Vlaanderen naar (het Nederlandse) Brabant komen.

Enkele duizenden bezoekers zullen op 18 maart 2018 van 10.00 – 17.00 uur worden ontvangen in de Tuinmarkthallen op het adres Gemertseweg 9a te Boekel. Kassatickets zijn er voor € 7,50. In diverse (tuin)bladen worden voor het begin van de markt kortingskaarten ad € 6,50 opgenomen (kinderen tot 12 jaar gratis). Direct tegenover de Markthallen kan gratis worden geparkeerd.

Zie ook www.groenmoes.nl.

Google Map - Gemertseweg 9a , 5427ET Boekel (Nederland)
Kaart wordt geladen...