Hof & Huis

Datum/Uur - za 19 mei 2018 - ma 21 mei 2018 (10:00 - 18:00 )
Categorie - Event
Locatie - Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 42, Torhout, België
Adres - Zeeweg 42, Torhout (België)

De 25e editie van “Hof & Huis” valt tijdens het pinksterweekend. Van zaterdag 19 tot pinkstermaandag 21 mei wordt u er dagelijks van 10u tot 18u door meer dan 140 exposanten verwelkomd.  Hof & Huis is al 25 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom je inspireren op Hof & Huis.

 

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van je interieur vormt al jaren de rode draad op het event en blijft de bezoeker ook jaar na jaar inspireren. De meer dan 140 exposanten proberen je immers al jaren te bekoren met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe!

 

25 jaar: een mooi jubileum, gekruid met veel “peper & zout”!

Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Op dit knap domein presenteren we dan ook jaarlijks een mooie waaier aan exposanten mèt inhoud! Speciaal voor dit jubileum zijn we voor jong en oud een mooi en gezellig programma aan het samenstellen zodat je ook in 2018 opnieuw ten volle zult kunnen genieten van een inspirerende belevingsdag: kookdemo’s, heerlijke voeding, schapendemonstraties,  probeer een elektrische fiets uit, ontdek de lokale voeding van de regionale voedingsproducenten, ….

 

Het “ecodorp” is al twee jaar een inspiratiebron voor wie met de natuur en onze omgeving iets bewuster wil omspringen. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen. Daarnaast vergroten we opnieuw de smaakmakers die de extra sfeer mee bepalen: dieren, speciale ambachten demonstraties, sfeerelementen en nog zo veel meer.

Foodtrucks

Net als bij de vorige edities werken we ook dit jaar met een aantal foodtrucks. Deze vernieuwende en gevarieerde aanpak wordt door de bezoekers sterk gewaardeerd.

 

Praktische info:

Van zaterdag 19 tot pinkstermaandag 21 mei, telkens van10 tot 18u.

Gratis parkeren vlak voor de deur op onze super grote parking

Inkom: algemene inkom: € 9

60+ en jongeren: € 8

Honden welkom aan de leiband

Koop vooraf op www.tuinbeurzen.be je tickets met korting en vermijd de wachtrij aan de kassa

Google Map - Zeeweg 42, Torhout (België)
Kaart wordt geladen...