La Fête de Jardins & Loisirs

Datum/Uur - do 30 mei 2019 (10:00 - 18:00 )
Categorie - Tuinbeurs
Locatie - Provinciaal domein Chevetogne
Adres - Rue des Pîrchamps 1, Chevetogne (België)

Tuinfeest voor het hele gezin

Zin in een dagje uit met het hele gezin? Een uitstap met 100% tuinplezier? Boordevol leuke activiteiten? Het kan op het tuinevenement ‘La Fête de Jardins & Loisirs’ in het prachtige provinciaal domein Chevetogne in de Belgische Ardennen.

Op donderdag 30 mei 2019 vindt de 17de editie van La Fête de Jardins & Loisirs plaats, een tuinevenement voor klein en groot.

Hier vind je alles voor je tuin, terras, moestuin en het buitenleven. Zo’n honderdtal standhouders verkopen hun kwalitatief hoogstaande producten: bloemen, rozen, planten, fruit, tuingereedschap, tuindecoratie, tuinmeubilair,….

Kom luisteren naar de boeiende tuinlezingen van groenspecialist Luc Noël. Ontdek de prachtige bloemendecoraties in het kasteel. Breng de (klein)kinderen mee voor uren ravotplezier en een dag zorgeloos genieten.

LEUKE PRIJZEN TE WINNEN
Waag je kans voor de hoofdprijzen en wie weet keer jij wel met een prestigieuze Robomow-robotmaaier of een ACD-serre naar huis!

KINDERPARADIJS

Ben je tussen 8 en 12 jaar, dan kan je meedoen aan een gratis tuinwedstrijd waarin je je groene vingers kan tonen tijdens allerlei leuke doe- en denkproeven! Daarnaast kunnen kinderen hun hartje ophalen in 10 spectaculaire speeltuinen, goed voor uren ravotplezier! Het rode treintje is dan weer een belevenis op zich.

PRACHTIG DOMEIN
Chevetogne is gelegen in één van de mooiste heuvellandschappen van de provincie Namen – tussen Rochefort en Ciney – en daarom alleen al een uitgelezen bestemming om een bijzonder aangename dag door te brengen in het gezelschap van familie en vrienden. Dit domein van 550 hectare is een ode aan de natuur en de tuinen. Ontdek de landschapstuin, de woodland garden, de geneeskrachtige plantentuin, de braamstruikentuin,… Liefst 12 thematuinen wachten op jou!

Naast de vele wandelroutes kan je ook minigolfen, voetballen, tennissen en zwemmen. Voor de romantische zielen zijn er leuke boottochtjes. Vergeet ook je natuurkennis niet bij te spijkeren in het museum!

INFO & TICKETS

>> lafetedejardinsetloisirs.be

 

 

Google Map - Rue des Pîrchamps 1, Chevetogne (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: