Plantendagen bij La Feuillerie

Datum/Uur - za 18 september 2021 - zo 19 september 2021 (10:00 - 18:00 )
Categorie - plantenbeurs
Locatie - La Feuillerie
Adres - Rue de la Feuillerie 1, 7760 Celles (België)

Plantendagen met zeldzame en collectieplanten

Een selectie van de beste Belgische en buitenlandse gespecialiseerde plantenkwekers zullen zich in La Feuillerie, een romantisch park van de 19e eeuw, weer verzamelen voor de traditionele PLANTENDAGEN met zeldzame en collectieplanten. Het ‘niet te missen evenement’ voor plantenliefhebbers!

Bloembollen en siergrassen worden dé ontdekkingen van onze herfsteditie. Laat je inspireren door hun schoonheid en de talloze toepassingen in jouw tuin. In de herfst planten, betekent volgende lente al volop genieten! Narcissen, de prairielelie (Camassia), de fascinerende Gladiolus byzantinus, en de talrijke sieruien (Allium) staan prachtig bij ijle en lagere siergrassen zoals Stipa tenuissima en de vele varianten van Melica, Pennisetum, Sesleria…..

Bomen en struiken, vaste planten, coniferen, fruitbomen, rozen, inheemse planten …zullen het rijk palet aan herfst mooiheden aanvullen, dat maakt dit schitterend seizoen echt magisch.

Meer dan 65 gespecialiseerde plantenkwekers stellen er hun beste planten voor, de laatste nieuwigheden, en vooral hun kostbaar advies, dat telkens weer, door de bezoekers wordt gewaardeerd.

Dat is het doel van de organisatoren, al meer dan 30 jaar , het publiek in contact te brengen met een breed en uitzonderlijk plantenassortiment, in een aangename en gemoedelijke sfeer.

www.lafeuillerie.be

Google Map - Rue de la Feuillerie 1, 7760 Celles (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: