Rozendag – geannuleerd

Datum/Uur - zo 14 juni 2020 (11:00 - 17:00 )
Categorie - Open Tuinen
Locatie - De Tuinen in Demen
Adres - Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen (Oss) (Nederland)

De Rozendag van de tuinen in Demen werd helaas geannuleerd. Vanaf 4 juni zijn De Tuinen in Demen wél elke donderdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoek. Het terras is zo ingericht, dat er voldoende afstand tussen de tafeltjes is. Er wordt verzocht zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM en indien mogelijk contactloos te betalen.

In de tuinen in Demen staan ruim duizend rozen en de meeste hebben in juni hun eerste overdadige bloei. Prachtig om te zien en heerlijk om te ruiken. Daarom gaat alles over rozen tijdens de Rozendag in Demen.

Zo vind je rozen in pot uit Lottum te koop, leuke theemutsen met rozen van Fairy Tea, brocante en tuindecoratie met rozen, rozenzeep, – fotolijstjes en meer van onder andere ’t Winkeltje.

Je vindt er biologische rozenmest, Gea’s Bloemsieraden heeft sieraden waarin rozen zijn verwerkt. De Nederlandse rozenvereniging geeft informatie over rozen. ‘De Botterhutte’ verkoopt planten om met rozen te combineren. In de gezellige theeschenkerij is sfeervolle muziek en kun je een kopje (rozen)thee drinken.

Entree: € 5,00

www.detuinenindemen.nl

Google Map - Kleine Poelstraat 13, 5354 KD Demen (Oss) (Nederland)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: