Summer in the Park – Beervelde

Datum/Uur - za 01 augustus 2020 - ma 31 augustus 2020 (0:00 )
Categorie - Event
Locatie - park van Beervelde
Adres - Beervelde-dorp 75, 9080 Beervelde (België)

Ontdek de mooiste hoekjes van het park! Het Park van Beervelde, reeds bekend voor de Tuindagen die er 2 keer per jaar plaats vinden, gaat deze zomer open ter gelegenheid van ‘Summer in the Park’. Je kan er deelnemen aan verschillende activiteiten.

Wandelen in het park

Je krijgt een wandelroute waarmee je zelf op pad kan in het Park van Beervelde. Aan de hand van een kaart met uitleg vind je de weg en krijg je ook extra info over de prachtige tuin.

Na je wandeling kan je in een van de bars nog genieten van een drankje, ijsje of een huisgemaakte zomerse cocktail. Het terras in de binnenkoer van het koetshuis is open van 12u tot 20u, uitgezonderd op maandag.

In de boomhutbar kan je zelfs nog langer van de zomerse avonden genieten met een cocktail of een glaasje rosé en heerlijke tapas. De boomhutbar is in juli en augustus alle dagen open (enkel bij mooi weer) van 12u tot 23u, uitgezonderd op maandag.

Picknicken in het park

Het prachtige Park van Beervelde is ideaal gelegen langs verschillende fietsroutes en vormt een mooie stop tijdens je fiets- of wandeltocht! Er zijn twee mogelijke fietsroutes: Kasteelroute & Azalearoute.

Lekker genieten van een picknick in het Park, zalig toch? Hou er wel rekening mee dat de picknickmanden 24u op voorhand dienen besteld en betaald te worden. De picknickmanden zijn samengesteld door De Feestarchitect. Dranken zoals wijn, cava, champagne, bieren en frisdranken kan je bestellen aan de bar in het Koetshuis.

Lunchen of dineren in het park

Eens buiten je kot gaan tafelen? In het feeëriek historisch koetshuis van het Park van Beervelde kan je heerlijk lunchen en dineren. Dit op vrijdag- en zaterdagavond tussen 18u en 22u30 of zondagmiddag tussen 12u en 15u, natuurlijk helemaal volgens de Corona-maatregelen.

Het concept is een verdere doortrekking van het deel-en-eet concept dat De Feestarchitect recent op touw zette. Tot nu toe bestond enkel de take away formule maar nu kan je de menu’s degusteren en delen in het prachtige Koetshuis. heerlijke vis, vlees en veggie gerechten, steeds vergezeld van smaakvolle side dishes om te delen. Dranken en desserts kan je ter plaatse bestellen.

Overnachten in een unieke getaway

Het Park van Beervelde is heel veel bezocht, voornamelijk tijdens de befaamde Tuindagen van Beervelde, en heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot een plaats waar creatievelingen graag hun realisaties op een semipermanente basis tentoonstellen.

Enkele recente voorbeelden: het kunstbeeld ‘Proud’ van William Roobrouck (voorgesteld ter gelegenheid van de Tuindagen van oktober 2019) en het spectaculair boomterras van ‘Mijnboomhut.be’ (die de blikvanger van de Tuindagen van mei 2020 moest worden) aanhalen.

In diezelfde filosofie werden de laatste weken, volledig verborgen in de vegetatie van het Park, vijf TORTIGA’s geïnstalleerd: Garden Lake View – Art Lake View – Belvedere Lake View – Beach Tortiga – Mirror Island. Dankzij deze TORTIGA’s kan er nu ook overnacht worden op het kasteeldomein. Een droom die werkelijkheid wordt! Het concept geeft gasten het gevoel er eens helemaal tussenuit te zijn, in een ontspannende en luxueuze setting. Elke TORTIGA is volledig afgezonderd van de andere TORTIGA’s en heeft een unieke locatie en zicht op het Park van Beervelde.

Meer info over alle ‘Summer in the Park’ activiteiten

Google Map - Beervelde-dorp 75, 9080 Beervelde (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: