Tuindagen Park van Beervelde 2.0 – virtuele editie

Datum/Uur - vr 08 mei 2020 - di 30 juni 2020 (Volledige dag)
Categorie - plantenbeurs
Locatie - park van Beervelde
Adres - Beervelde-dorp 75, 9080 Beervelde (België)

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden.

De Tuindagen in het Park van Beervelde konden dit jaar helaas niet doorgaan. Gelukkig kwam de organisatie met een alternatief: ‘De Tuindagen 2.0 – virtuele editie’. Wil je de virtuele opening herbeleven? Bekijk dan zeker de video’s op www.parkvanbeervelde.be.

Daarnaast werd de website van het Park van Beervelde ter beschikking gesteld aan de talrijke e-initiatieven van de exposanten die normaal op de tuinbeurs aanwezig zouden zijn.

Meer info


De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, ontvangt jaarlijks 240 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers. De beurs is een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.

Naast een muzikale omlijsting biedt dit evenement aan zijn bezoekers ook een ruime keuze op het gebied van decoratie en antiek voor de tuin, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Meer weten over tuinbeurs ‘Beervelde’

Tuindagen Park Van Beervelde tuinliefhebbers tuinbeurs mei evenement activiteit uitstap decoratie ambachten kinderanimatie Fence Tuinmagazine

 

Google Map - Beervelde-dorp 75, 9080 Beervelde (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: