© Stars for Europe

Feestelijke decoratie met kerststerren

In de herfst en de winter komt de kerstster als een natuurlijk juweeltje tot zijn recht. Wil jij je winterinterieur tijdens de eindejaarsfeesten extra laten stralen met de helder gekleurde schutbladen van deze prachtige plant? Dan vind je hier enkele feestelijke decoratie-ideeën waarin kerststerren de show stelen.

Groene energie

Hou je van een groene, natuurlijke look? Ga dan aan de slag met winterse materialen uit het bos. Daar vind je een bijna oneindige schat aan twijgen, dennenappels en andere natuurlijke materialen die populair zijn als mooie, decoratieve accessoires tijdens de feestdagen. Vul het geheel aan met crèmekleurige of rode kerststerren voor een mooi contrast.

Warm en feestelijk

Een andere optie is om warme, aardse tinten aan elkaar te koppelen en zo een kamer om te vormen naar een oase van rust. Een beplante kom met crèmekleurige kerststerren, geplaatst in een nest van twijgen en gedroogde bloemen, zorgt voor een prachtig, natuurlijk schouwspel.

Ook leuk: Een crèmekleurige kerstster in een eenvoudige, grijze plantenbak op een houten ladder bij kaarslicht, gekoppeld aan een krans van gedroogde bloemen: Deze decoratie in natuurlijke tinten heeft een subtiel effect en straalt rust uit.

Christmas Blush

Of het nu gaat om mode, cosmetica of interieurdesign, bloesemstinten zijn on-trend. Poinsettias in poedertinten zoals abrikoos, roze of zalm zorgen voor mooie kleuraccenten in je interieur. De warme abrikozenpoinsettia’s gaan perfect samen met bamboe-, rotan- en vlechtwerkmeubels.

De romantische schaal met kaarsen kan je makkelijk zelf maken. Plaats een gedrenkte schuimkrans in een geschikte schaal of bak en versier hem door er kaarsen in te steken en kerststerren, rozen, hortensia’s en bessentakken te knippen.

 Natuurlijk en landelijk

In een landelijke woning met houten meubels maak je het gezellig met charmante accessoires. Van een sprookjesachtige verlichting tot een klassieke rode kerstster. Gebruik kerststerren in verschillende maten om een klassieke, feestelijke uitstraling te creëren.

www.starsforeurope.eu

%d bloggers liken dit: