Fence Tuinmagazine met lijvig moestuindossier ligt nu in de rekken

We kondigden het vorige week al aan: Fence Tuinmagazine onderging een metamorfose! En nu kan ook jij het ontdekken! Je favoriete tuintijdschrift ligt vanaf vandaag in de rekken (of binnenkort in je brievenbus). In deze editie zetten we de moestuin in de kijker. Fervente moestuiniers voelen het vast al kriebelen nu eindelijk de tijd daar is om opnieuw aan de slag te gaan. Hoe heilig is je grond juist? En hoe kan ik zelf zaden winnen voor volgend moestuinseizoen? Je leest het in Fence. Samen met Wim Lybaert – de immer sympathieke televisiemoestuinier van het topprogramma ‘Het Goeie Leven’ – kijken we naar de toekomst van het moestuinieren.

Siertuinliefhebbers, wees niet getreurd. Ook aan jullie werd gedacht! We kijken naar de tuintrends voor het komende jaar, ruiken aan de Camelia, een roos zonder doornen, vlechten met wilgenteen en maken een natuurlijk gebleekt winterboeket.

En vergeet niet: voor de kinderen is Jommeke opnieuw van de partij. Samen met zijn vrienden zorgt hij voor urenlang speel- en knutselplezier.

Rep je snel naar de winkel, supermarkt, het tuincentrum of bestel het magazine online (gratis verzending).

Veel leesgenot!