Fleuramour gaat ‘Back to the Future’

Spacebril op! Ruimtelaarzen aan. Dit jaar gaat Fleuramour op een wel heel bijzondere missie: het wereldvermaarde bloemenfestival gaat op tijdreis!

Thema

Zoals in de filmklassieker ‘Back to the Future’ gaan de floral designers van 27 tot 30 september 2019 een kijkje nemen in het verleden, het heden en de toekomst. Hoe evolueert de fascinerende wereld van de flora? Welke vreemde bloemensoorten zien het daglicht? Hoe kan het plantgroen overleven? Of rest ons enkel een paradijselijke toekomst met bloemen op een ruimtebol hier ver vandaan?

Bloemenplaneet

100 florale topdesigners van over de hele aardbol zullen uitpakken met ‘s werelds mooiste bloemencreaties. De Italiaanse Angelica Lacarbonara komt op de proppen met een reusachtige bloemenplaneet. De Amerikaanse Holly Heider Chapple trakteert je op een wervelende bloemenshow. De florale experts van FLOOS brengen dagelijks workshops. Bloemisten en studenten kunnen prijzen winnen bij florale wedstrijden. Op vrijdag paraderen de bezoekers met zelfgemaakte bloemenhoedjes…

 

> fleuramour.be

 

%d bloggers liken dit: