Nieuws

Gespot: Vergroen je omgeving met de ‘Globee’ bloempotten

Nu is de ideale periode om je interieur te vergroenen. Zo kan je ook tijdens het najaar volop genieten van de natuur! Met de unieke ‘Globee’ potten doe je dat op een simpele, stijlvolle én ruimtebesparende manier. In één draai verander je de vorm van deze pot en kan je jouw planten werkelijk overal aan bevestigen.

Unieke pot voor jouw planten

Globee onderscheidt zich van andere bloem- en plantenpotten doordat je hem op verschillende manieren kunt gebruiken. Dankzij de vlakke onderkant en een draaibaar bovenstuk, kan je er alle kanten mee op!

Globee, unieke potten voor bloemen en planten
© Globee

Zo kan je de Globee niet alleen old school op de vensterbank of op de tafel plaatsen, maar met een eenvoudige draai ook in een schuine hoek arrangeren of aan de muur bevestigen. Voorts kan je de Globee ook nog ophangen aan het plafond, wat er ook heel vrolijk uitziet.

Het allerleukst vinden wij het als je de Globee ophangt aan een andere Globee. Zo wordt het net een levend kunstwerkje!

Globee, unieke potten voor bloemen en planten
Unieke creatie met Globee potten op bloemenfestival Fleuramour. © studio PSG

Mix & Max

De potten van Globee kan je eindeloos combineren. Zowel de onder- als bovenkant zijn inwisselbaar, wat ervoor zorgt dat je je persoonlijke favoriete kleurencombinatie kunt samenstellen. Daarnaast kan je de potten in elke gewenste hoek plaatsen, doordat je de opening zowel schuin als recht kunt draaien. Zo kan je jouw Globee makkelijk personaliseren volgens jouw smaak en de laatste woontrends!

Nóg groener

Met Globee werk je mee aan een groenere wereld. De potten worden lokaal geproduceerd en zijn gemaakt van duurzame grondstoffen. Daarbij is het ontwerp zo gemaakt dat het met een minimum aan materialen een optimale stevigheid garandeert. Een groot pluspunt!

Meer info over Globee vind je op www.floriate.com.

Globee, unieke potten voor planten
© Globee
%d bloggers liken dit: