Gratis klimaatboek bij Fence Tuinmagazine

Wil jij deze zomer optimaal genieten in eigen tuin? Benieuwd welke schaduwboom ideaal is als groene parasol, of waar je best een (zwem)vijver situeert? Fence Tuinmagazine helpt je graag op weg! Abonneer nu en betaal slechts €39,90 voor 6 magazines én het klimaatboek boordevol tips voor een hete zomer.

Welkom bij Fence!

Als abonnee ontvang je 6 keer per jaar ons lijvige tuinmagazine waarin we inspelen op de seizoenen en op de thema’s die jou aanbelangen. Alles te samen ontvang je per jaar meer dan 600 pagina’s met ideeën, tips en weetjes om zelf aan de slag te gaan en van jouw tuin een paradijs te maken.

Wie nu een jaarabonnement neemt, ontvangt het Zakboek voor de Klimaattuin als welkomstgeschenk. Dit klimaatboek staat boordevol tips om van je tuin een verfrissende oase te maken. Ideaal voor een hete zomer!

Betaal nu slechts €39,90* voor een jaarabonnement op Fence Tuinmagazine + Zakboek voor de Klimaattuin.

Fence Tuinmagazine voordeelactie abonnement jaarabonnement abonnementsactie korting Zakboek voor de klimaattuin klimaatboek Marc Verachtert Bart Verelst tarief prijs kopen bestellen lezen tuinen tuinplezier klimaat ideeën tips zwemvijver vijver bomen schaduw tuinplezier tuininspiratie

* Jaarabonnement Fence Tuinmagazine €35,00 + verzendingskost Klimaatboek €4,90. Actie geldig t.e.m. 31/08/2020.

 

 

%d bloggers liken dit: