Gratis Pluktuin met Vlaamse tulpen 2020

Dit weekend tovert VLAM het Koningin Astridplein om in een tulpenveld met 100.000 bloemen. Op 18 januari 2020 pluk je gratis een bosje tulpen, samen met Suske en Wiske!

Derde editie van de Pluktuin

Het is al de derde keer dat VLAM samen met de Vlaamse siertelers een groot tulpenveld creëert vlakbij het centraal station in Antwerpen. 100.000 tulpen in allerlei kleuren zullen het Koningin Astridplein opfleuren en doen stralen. Net zoals de voorbije twee jaar belooft de Pluktuin ook in 2020 een lach te toveren op ieders gezicht!

Tulpen plukken met Suske en Wiske

Striphelden Suske en Wiske vieren dit jaar hun 75ste verjaardag. Zij zijn daarom de eregasten op het evenement en mogen de Pluktuin openen voor het publiek. Wil jij samen met Suske en Wiske een boeketje tulpen plukken? Kom dan zeker langs op zaterdag 18 januari 2020 tussen 13u00 en 16u30. Breng ook je kinderen mee, want zij maken kans op een gratis strip.

De strip van Suske en Wiske kan je winnen door deze kleurplaat in te kleuren en af te geven aan de Pluktuin. De eerste 100 kinderen ontvangen een gratis strip.

Gratis Pluktuin met Vlaamse tulpen Lente Antwerpen Centraal Station Koning Astridplein Suske en Wiske strip kleurplaat Fence Tuinmagazine inspiratie evenement activiteit kinderen gezin
© VLAM

Praktische info

  • Wanneer? zaterdag 18 januari 2020
  • Waar? Koningin Astridplein, vlakbij het centraal station
  • Om hoe laat? Tussen 13u00 en 16u30 is de Pluktuin open voor het publiek.

Lees meer over dit evenement in onze agenda.

 

%d bloggers liken dit: