Haal de herfst binnen met een zelfgemaakt windlicht

De herfst is vol met kleuren en geuren. Laat je tijdens een frisse herfstwandeling eens inspireren door het warme kleurenpalet in bladvorm. In een paar simpele stappen haal je met gebruik van het gereedschap van Dremel de herfst in huis. Graveer een prachtig fijn motief van een esdoornblad in een glazen windlicht. Maar je kunt je ook een koekjes- of snoeppot versieren met leuke motieven en persoonlijke teksten.

Stap 1: Plak eerst afplaktape op het gebied waar het motief komt. Teken hier vervolgens een esdoornblad op of gebruik een sjabloon. Gebruik in dat geval carbonpapier om het motief op de afplaktape over te brengen.

Stap 2: Pak nu een multitool zoals de kleine Dremel Micro met diamantfrees. Graveer het glas op lage snelheid over de getekende lijnen.

Stap 3: Verwijder de afplaktape en maak het windlicht met een natte doek schoon. Gevuld met kastanjes en een kaarsje is het windlicht een echte blikvanger voor vele uren gezelligheid op donkere herfstavonden.

Creatieve tip van Dremel: Zoek je nog naar een geschikt kerstcadeau of valentijnsgeschenk voor een geliefde met een snoepverslaving? Geef je lief dan een speciale traktatie door een persoonlijke boodschap te graveren op een snoeppot en vul die met zijn of haar favoriete snoepjes.

www.dremel.com

%d bloggers liken dit: