Halloween in Pairi Daiza (27/10-4/11)

Nog op zoek naar een leuke uitstap in de herfstvakantie? Tot 4 november baadt het dierenpark Pairi Daiza in Halloweensfeer. Ook voor de kinderen valt er van alles te beleven.

70 artiesten brengen diverse spektakels. Er zijn animaties voor klein en groot. Honderden kilo’s pompoenen, duizenden bloemen en tonnen verrassingen liggen op jou te wachten tijdens één van de 9 Halloween nocturnes.

Programma

  • In de nacht van 26 op 27 oktober trekken de vriendelijke mummies en heksen erop uit om het park om te toveren tot een paradijs met als thema herfst en Halloween. Reuze vogelverschrikkers, honderden kilo’s pompoenen en duizenden bloemen zullen de tuin opfleuren, skeletten gaan ronddwalen in de verschillende werelden, bomen zullen rondspoken, de trein zal getooid zijn in Halloweenkleuren…De tuin zal baden in een uitzonderlijke, nooit geziene sfeer.
  • Bewonder griezelige beestjes zoals slangen, salamanders en insecten van dichtbij. De gidsen vertellen alles over deze beestjes waar we soms bang van zijn, terwijl dat nergens voor nodig is. 
  • Worden jullie achtervolgd door een boom? De bosgeesten zijn verdwaald in de tuinen en willen jullie ontmoeten. Misschien krijgen jullie de kans om ze te benaderen?
  • Doe mee aan de grote verkleedwedstrijd. Mooi, grappig of magisch… Het zal ongetwijfeld dit jaar nog moeilijker worden voor de teams van Pairi Daiza om de dagelijkse winnaar(s) te kiezen!
  • Halloween-voedermomenten voor de dieren. Ook dieren hebben recht op een speciaal programma! Dit jaar zullen de verzorgers hen een speciaal Halloweenmenu voorschotelen, tot grote vreugde van de toeschouwers, die de voedermomenten mogen bijwonen. Vleermuizen, doodshoofdaapjes, gorilla’s, nijlpaarden, leeuwen… ze zullen likkebaarden!
  • Zes zombies, die in een vorig leven dansers waren, zullen het afschuwelijke genoegen hebben je te vergasten op een dodelijke dans die speciaal voor de bezoekers van Pairi Daiza werd gecreëerd! Al heel snel zullen ze zin krijgen om je ten dans te vragen en jou de pasjes te leren…
  • Acrobaten en jongleurs zullen je doen duizelen door hun beheersing van het vuur en hun nooit geziene pyrotechnische effecten.
  • Steltlopers op een rampzalige wandeling in het park. Een vuurspektakel of buitengewone wezens uit het hiernamaals kruisen je pad. Met vreemde bewegingen, verrassende talenten of fascinerende kostuums.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Praktisch

Halloween in Pairi Daiza

  • Van 27 oktober tot 4 november 2018
  • Van 10 tot 21 uur

>> pairidaiza.eu