HotlistNieuws

Het nieuwe Fence Tuinmagazine is er!

Met de winter in het vooruitzicht breng je heel wat meer tijd binnen door, maar dat betekent niet dat er niets meer te beleven valt. In de nieuwe editie van Fence brengen we interessante reportages, praktische tips en tonnen inspiratie voor het buitenleven.

Het winternummer van Fence geeft je zin om zelf aan de slag te gaan in de tuin en ook tijdens de winter volop van de natuur te genieten.

We nemen je mee naar de boeiende tuin van Yukiko in Beersel. Camelia’s, winterviburnums, hei en groenblijvende struiken blijven er ook in hartje winter de tuin tooien. Daarnaast zijn er heel wat andere dingen te bezoeken, zoals het arboretum van Tervuren of de Plantentuin in Meise. Of je kunt aan de slag met de plaatsing van lichtpunten in je eigen huis en tuin, zodat het donkere seizoen wat minder op je gemoed werkt.

Heb je trouwens ook aan de dieren in je tuin gedacht? Indien niet, dan is het nu de hoogste tijd om er nog iets aan te doen. Lees bij ons meer over hoe je je steentje kunt bijdragen. Daarnaast mag de moestuin er dan al bar en troosteloos bijliggen, toch betekent een en ander niet dat je het koude seizoen zomaar zijn gang moet laten gaan.

En Fence zou Fence niet zijn zonder ook verder te kijken dan dit. Weet je wat je zoal met zoete aardappelen of soja kunt doen? Of wat je allemaal kunt maken met de geschenken die de natuur in de herfst ons geeft? Start je ontdekkingstocht nu in Fence Tuinmagazine!

Bestel je Fence Tuinmagazine nu online en krijg het gratis thuisbezorgd of koop bij je lokale dagbladhandelaar vanaf donderdag 28 oktober 2021.

» Mis dit nummer niet! Bestel nu voor slechts € 5,95 (gratis verzending).
Fence Boekenshop: Fence Tuinmagazine editie 6 2021 is nu verkrijgbaar. Boordevol tuintips en inspiratie voor de winter.
Fence Tuinmagazine editie 6 2021
%d bloggers liken dit: