HotlistNieuws

Het nieuwe Fence Tuinmagazine is er!

Een nieuw seizoen loert om de hoek en daar hoort een nieuwe editie van Fence Tuinmagazine bij. Ook in het najaar valt er heel wat te beleven in de tuin en daarbuiten. Daar kan je in deze lijvige editie met 97 pagina’s niet naast kijken! Ontdek hier waar we het over gaan hebben.

Beginnen we bij de eigen moestuin, dan weet het kleinste kind dat er ook na de maanden juli en augustus nog flink veel te oogsten valt. En dat je daarnaast de voorbereidingen voor de om de hoek piepende winter niet enkel mag, maar moét starten. Onze experts beseffen dat als geen ander en dus lees je tal van artikels waarin je de nodige tips & tricks worden aangeboden.

Het vroege en late najaar is daarnaast een bijzonder mooie periode om nog snel wat buitengroen én kleurenpracht mee te pikken en ook daar besteden we ruim aandacht aan. Wat dacht je van een tripje naar de Mechelse heide, bijvoorbeeld? Of van het ontdekken van ‘de tuin van Régine’? En een heel leuk: vergeet je niet te genieten van de restkleuren van de feeërieke elfensering?

Nog een ‘must read’ in deze editie: wist je dat de beste tijd van het jaar voor het planten van een (vooral volwassen of halfvolwassen) boom eraan komt? Nadat je uiterlijk aan het einde van de zomer hebt vastgesteld waar je dergelijke exemplaren het beste neerpoot, is het late najaar voor deze knapen het ideale moment om op een nieuwe plaats in de grond gestopt te worden.

Dit en veel meer lees je nu in de nieuwe editie van Fence Tuinmagazine. Wij wensen je veel leesplezier!

Ontvang je Fence Tuinmagazine nog niet? Kies voor een jaarabonnement voor slechts €30 en ontvang zes keer per jaar een lijvig magazine boordevol handige tuintips én geniet daarnaast van tal van andere voordelen. Lees je liever een los nummer? Fence Tuinmagazine – editie 5 2021 is te koop bij je lokale dagbladhandelaar (vanaf 2/09/2021) of in de online Fence boekenshop. Mét gratis verzending naar de volledige Benelux.

» Bestel Fence Tuinmagazine en laat ‘m gratis thuis leveren.

Of neem een abonnement voor nog meer tuinplezier.

%d bloggers liken dit: