HotlistWedstrijdWedstrijden

Hoe bescherm jij je tuin tegen het veranderende klimaat? [AFGELOPEN]

Meer en meer worden we in onze tuinen geconfronteerd met de gevolgen van de klimaatverandering. Daarom proberen we, elk naar onze eigen inzichten en mogelijkheden, onze tuinen klimaatvriendelijk in te richten en te onderhouden. Ook een groene muur of tuinscherm op de juiste plaats draagt daartoe bij. Enerzijds om je buitenruimte koel te houden tijdens het groeiende aantal hittegolven, anderzijds om je terras af te schermen tijdens hevige rukwinden.

Fence is benieuwd. Hoe bescherm jij je tuin tegen het veranderende klimaat? Laat het ons weten en maak kans op een gratis Fontus hogedrukreiniger van Bosch. Want je oase proper houden is ook een uitdaging!

Doe mee en win!

STAP 1: Neem een foto van jouw tuin, terras of balkon waarop we kunnen zien hoe jij je buitenruimte beschermt tegen wind en inkijk of met welke oplossingen jij de gevels en muren in je tuin koel houdt.

STAP 2: Deel je foto op Instagram (op je feed/profiel, dus niet alleen in je verhaal) met de hashtags #fencetuinmagazine en #klimaattuin én tag ons account @fencetuinmagazine. Of stuur je foto samen met een korte beschrijving naar [email protected].

Deelnemen kan tot en met 1 mei 2021. De twee foto’s of ideeën die het meest in het oog springen, maken kans op een gratis Fontus 18V op accu hogedrukreiniger van Bosch t.w.v. € 319,95.

? UPDATE: Deze wedstrijd is afgelopen. En de winnaar is… Greet Van Diest! Proficiat, jij wint de mobiele hogedrukreiniger van Bosch! De redactie zal je persoonlijk contacteren.

Fence Tuinmagazine: Hoe bescherm jij je tuin tegen het veranderende klimaat? Laat het ons weten en maak kans om een gratis Fontus hogedrukreiniger van Bosch te winnen.
© www.bosch.be

De mobiele hogedrukreiniger kan je overal gebruiken, zelfs op plekken waar je geen stroom of kraan in de buurt hebt! Meer info? www.bosch.be.

Laat je inspireren

Benieuwd naar leuke voorbeelden? Bekijk deze ideeën van andere tuineigenaars die hun buitenruimte beschermen tegen hitte, wind en inkijk. De mogelijkheden zijn talrijk. Meer tips en inspiratie vind je in het Zakboek voor de Klimaattuin, verkrijgbaar in de Fence Boekenshop.

%d bloggers liken dit: