© Husqvarna

Husqvarna viert feest | Limited Edition Robotmaaier

De Husqvarna Automower® mag 25 kaarsjes uitblazen. Dat viert het Zweedse merk met een exclusieve Husqvarna 315X Limited Edition.

Husqvarna 315X Limited Edition

Ter ere van deze verjaardag, lanceert Husqvarna een limited edition van de populaire Automower 315X. Het premium model maait gecompliceerde gazons tot 1600 m², is geschikt voor nauwe doorgangen en kan hellingen tot 40% de baas. Als lid van het X-line assortiment, beschikt de robotmaaier over Automower® Connect met GPS-diefstal-tracking, GPS-gestuurde navigatie en een X-line design met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wielkappen.

Goud voor een zilveren jubileum

Perfecte maaiprestaties worden gecombineerd met een modern en vooruitstrevend design. De consument wordt namelijk getrakteerd op een exclusieve gouden kleur! De Husqvarna 315X Limited Edition vindt daardoor moeiteloos in elke tuin zijn plaatsje.

En het kostenplaatje?

De exclusieve Automower 315X Limited Edition is online verkrijgbaar vanaf €2.599 (ter vergelijking: de Automower 315X is beschikbaar vanaf €2.399).

Naast de exclusieve gouden kleur zijn ook extra mesjes, een Automower beschermhuis en een gratis Google Home inbegrepen bij de aankoop van de Limited Edition.


Over Husqvarna
Al sinds 1995 is Husqvarna Automower® wereldwijd de toonaangevende robotmaaier voor zowel openbare als privégazons, en staat hij bekend om zijn stille, betrouwbare aanpak van complexe grasvelden. 

www.husqvarna.com

%d bloggers liken dit: