Husqvarna zet in op duurzaamheid

Husqvarna – pionier op het gebied van robotmaaien – zet volop in op duurzaamheid en technologie. Op Batibouw stelt het merk twee nieuwe robotmaaiers voor. De automower 305 is ontwikkeld voor kleine- en stadstuinen maar heeft wel de krachtige functies van een grotere robotmaaier. De automower 435X AWD is bedoeld voor grotere oppervlakten.

Automower® 305

Met functies die voorheen alleen te vinden waren bij zijn grotere broers, biedt de Husqvarna Automower® 305 eersteklas prestaties in kleine tuinen met een oppervlakte tot 600 m2.

“Met de Automower® 305 brengen we verbeterde en echte Automower®-prestaties naar kleine tuinen, met topcapaciteiten en hoogwaardige functies in het lagere prijssegment”, stelt Olle Markusson, Director Robotics bij Husqvarna tevreden. “De Husqvarna Automower® 305 is perfect voor wie een onberispelijk gazon wenst maar handmatig onderhoud te moeilijk of tijdrovend vindt. Met technologische functies die voor het eerst beschikbaar zijn in een kleine maaier en die het maaien eenvoudiger maken dan ooit tevoren, neemt de Automower® 305 de stress weg van gazononderhoud.”

De voordelen van de Husqvarna Automower® 305?

  • Digitaal compatibel
  • Aangepast aan de weersomstandigheden
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Fijn en krachtig
  • Modern design

De Automower 305 is beschikbaar vanaf € 1.199 incl. btw (tijdelijk introductieaanbod van € 1099 tot en met 31 mei 2020).

Automower® 435X AWD

Deze baanbrekende robotmaaier is ontworpen voor de eigenaars van een slimme woning met een uitdagend gazon. Dankzij de vierwielaandrijving en de unieke nieuwe vormgeving met twee verbonden body’s kan de Husqvarna Automower® 435X AWD robotmaaier steile hellingen tot 70% aan.

“De Husqvarna Automower® 435X AWD zet een nieuwe standaard voor robotmaaiers. Hij combineert perfecte maaiprestaties in ‘onmogelijke tuinen’ met meerdere interactieve functies, waaronder AI-spraakbesturing voor Amazon Alexa en Google Home-integratie,” aldus Olle Markusson, Director Product Management bij Husqvarna.

De voordelen van de Husqvarna Automower® 435X AWD?

  • Nieuwe veiligheidsfuncties
  • Meervoudige spraakinteractie voor geconnecteerde robotmaaiers
  • Optionele accessoires

De Automower 435X AWD is beschikbaar vanaf € 4.999 incl. btw.

Meer weten over de nieuwe robotmaaiers van Husqvarna? www.husqvarna.com

%d bloggers liken dit: