(c) www.ikea.be

Hydrocultuur in huis

Thuis je eigen groenten en kruiden kweken zonder grond en zonder zonlicht, zelfs in de winter. Het kan met het IKEA hydrocultuursysteem: een nieuw assortiment producten voor binnenhuistuinieren. Alles wat je nodig hebt om te starten als binnenhuistuinier vind je in de KRYDDA/VÄXER serie. Met de 18 verschillende zaadsoorten heb je altijd verse groente in huis.

Hoe werkt het?
Hydrocultuur houdt in dat je planten kweekt in water, zonder grond. Alles wat je nodig hebt, is een bak met potjes, water en een groeimedium voor de plantjes. Neem de zaden die je wilt en

(c) www.ikea.be
(c) www.ikea.be

kweken maar! Dankzij de toegevoegde voedingstoffen en de juiste belichting, groeien de plantjes uit tot heerlijke groente en kruiden. Vers, mooi en makkelijk. Er komt geen grond en geen zonlicht aan te pas!

Ronnie brengt je groente in huis
Ronnie Runesson, senior productontwikkelaar, is initiatiefnemer van dit project. Als zoon van een landbouwer is zelf eten kweken een vanzelfsprekend aspect van zijn leven. Toen Ronnie een tijdje in China woonde, bedacht hij hoe moeilijk het is voor mensen in dichtbevolkte steden om thuis hun eigen groente te kweken. Hij ging op zoek naar een systeem dat dit makkelijker zou maken.

Elke dag vers
Uiteindelijk draait het bij hydrocultuur natuurlijk helemaal om de ingrediënten die je kweekt en wat je daarmee kan doen. Met de verse groenten en kruiden kunnen heerlijke gerechten worden bereid, het hele jaar door. Smakelijk!

www.ikea.be

%d bloggers liken dit: