© iBulb

Is jouw terras klaar voor de lente?

Deze week gaf de zon ons alvast een voorsmaakje van de lente en konden we heerlijk genieten in de tuin. Maar is jouw terras al helemaal klaar voor het nieuwe seizoen? Na een goede poetsbeurt kan je het gezellig maken met trendy meubels en leuke tuinaccessoires. We zetten enkele uitblinkers op een rijtje.

Fermob ‘Opaline green’ buitenmeubels

Gespot door Fence Magazine: een vrolijk staaltje tuinmeubelen in het nieuwe ‘Opaline green’ van Fermob. Deze frisse tint is de nieuwste aanvulling in de brede kleurenwaaier van het merk. Wij zijn fan! Perfect om te combineren met heel wat andere kleuren op je terras: geef een vleugje kleur aan witte tinten, verzacht de donkere tinten op je terras of zorg voor een verbluffend resultaat in combinatie met andere groentinten.

Veggie wall voor minimoestuin

Wil je deze lente aan het moestuinieren, maar woon je in de stad of heb je een kleine tuin? Probeer dan eens de Veggie Wall van Elho: een alles-in-één-oplossing, inclusief net en trellis om meerdere planten tegelijkertijd verticaal te kweken. Dankzij het waterreservoir van 10 liter hoef jij je niet druk te maken tijdens de allerheetste zomers. Bovendien is het erg leuk om je eigen klimgroenten te laten groeien!

In het boek De nieuwe kleine tuin vind je meer tips voor verticale beplanting, groenten kweken in een kleine tuin, biodiversiteit… Bestel nu met gratis verzending in de boekenshop.

Zijn jouw tuin en terras klaar voor de lente? Fence Tuinmagazine maakt het terras gezellig met trendy meubels en leuke tuinaccessoires. We zetten enkele uitblinkers op een rijtje.
© Elho

Barbecue met bijzonder printje

Wie zon zegt, zegt barbecue. Deze gasbarbecue van Outdoorchef is krachtig, veilig én mooi van design. Mag het wat speelser? Het zwarte doek rond de behuizing laat zich vervangen door een hoes met print naar keuze, apart verkrijgbaar. Leuk om te weten: Deze Outdoorchef Arosa 570G Tex kon een iF Design Award 2020 in de wacht slepen!

Ben je toe aan een nieuw exemplaar? In Fence Tuinmagazine 01-2021 (februari-maart) leggen we een aantal toestellen op de rooster.

Zijn jouw tuin en terras klaar voor de lente? Fence Tuinmagazine maakt het terras gezellig met trendy meubels en leuke tuinaccessoires. We zetten enkele uitblinkers op een rijtje.
© Outdoorchef

Huisjes voor bijen en vlinders

Tijdens de eerste warme lentedagen worden de bijen actief en langzamerhand zal je ook meer vlinders zien. Door het plaatsen van een bijen- of vlinderhotel in je tuin bescherm je de insecten én help je hen bij de voortplanting. Zo draag je je steentje bij aan een rijkere biodiversiteit van onze natuur. Een kleine moeite, maar een groot gebaar! In de biodiversiteitscollectie van Capi vind je mooie hotels voor bijen en vlinders.

Zijn jouw tuin en terras klaar voor de lente? Fence Tuinmagazine maakt het terras gezellig met trendy meubels en leuke tuinaccessoires. We zetten enkele uitblinkers op een rijtje.
© Capi-Europe

Stijlvolle gaslantaarn

Wil je deze lente en zomer ook ‘s avonds genieten van je tuin en terras? Dan mag de Cosiscoop Timber van Cosi Fires niet ontbreken. Deze gaslantaarn met prachtig teakhout heeft een natuurlijke uitstraling en is erg handig in gebruik. Met een 190 gram gascartouche geniet je zo’n 6 uur lang van een sfeervolle vlam.

 

En natuurlijk… voorjaarsbloeiers!

Kleurrijke voorjaarsbloeiers kondigen de lente aan. Heb je in het najaar bollen geplant? Goed zo, dan geniet je al heel snel van wat kleur! Wie geen voorjaarsbollen geplant heeft, kan gelukkig aan de slag met de kant-en-klare lentebloeiers (de bollen op pot). Tulpen, narcissen, blauwe druifjes… je vindt ze allemaal bij het tuincentrum, de bloemist of zelfs in sommige supermarkten.

» Meer tuininspiratie? Bestel Fence Tuinmagazine!

%d bloggers liken dit: