Keukenhof geeft kleur aan Lisse

Lisse is het bloemendorp van Nederland. In het voorjaar staat Lisse bekend om de prachtige bloembollenvelden én Keukenhof. Ook in de zomer doet Lisse de naam ‘bloemendorp’ eer aan.

In het centrum van Lisse vallen meteen de kleurige bloemenmanden en bloembakken op. Sinds dit jaar worden deze gesponsord door Keukenhof. Al langer verzorgt Keukenhof de beplanting van de drie rotondes aan de Westelijke Randweg. Nu staan deze prachtig in bloei met gemengde dahlia’s.

Keukenhof toont met deze acties haar betrokkenheid bij Lisse, haar inwoners en ondernemers. De beplantingen passen bij de afspraken die gemeente Lisse en Keukenhof maakten in het samenwerkingsconvenant. Daarin staan ook afspraken over grote thema’s als duurzaamheid, toerisme en sociaal maatschappelijke thema’s.

“Ik ben blij dat Keukenhof zo kan bijdragen aan een kleurrijk Lisse”, geeft Bart Siemerink, directeur van Keukenhof aan. “We zijn trots op Lisse en de Bollenstreek en dat laten we graag zien. We willen dat iedereen diezelfde trots voor ons bloemendorp en de Bollenstreek voelt.”

Bloemenliefhebbers kunnen de komende maanden hun hart ophalen in Lisse. In de streek staan diverse dahliavelden in bloei en bij Kasteel Keukenhof kan men genieten van de prachtige dahliatuin.

 


Fan van Dahlia’s? Bestel Liefde voor Dahlia’s in de webshop!

Wil je meer weten over Dahlia’s? Ontdek Liefde voor Dahlia’s nu in de boekenshop. Bestel voor 31/08 en geniet van GRATIS VERZENDING!

Hét lifestyleboek voor elke bloemenliefhebber! Met daarin…

  • … handige tips & tricks om je eigen bloemenzee te kweken;
  • … inspirerende interviews;
  • … kleurrijke en vrolijkmakende foto’s;
  • … alles over de Dahlia, van geschiedenis tot duurzame kweek.

>> Ja, ik wil dit boek! 🌸

%d bloggers liken dit: