Kom zondag 27 mei naar het tuinevenement van het jaar!

Samen met zustertijdschrift Jardins & Loisirs, organiseert Fence Tuinmagazine nu zondag ‘La Fête de Jardins & Loisirs’, een prachtige tuindag voor het hele gezin.  Dit evenement op het Provinciaal domein van Chevetogne, charmeert al jaren zowel tuinliefhebbers, jonge gezinnen als dagjestoeristen. Je krijgt tonnen inspiratie voor je tuin of terras, wandelend door het domein en langs de vele kraampjes. Je verneemt de beste groentips en laatste nieuwigheden. Je spot de mooiste bloemen en planten, plus het beste tuinmateriaal.

Volg zeker ook één van de boeiende tuinlezingen van tuinexpert Luc Noël (RTBF). Maak voorts kennis met ‘floral art’ of bloemsierkunst, speciaal in huwelijksstijl.

SCHITTERENDE LOCATIE
Het domein van Chevetogne is de ideale bestemming voor een daguitstap met vrienden of familie. Het domein is 550 hectare groot en is een ode aan de natuur. Naast 12 thematuinen en verschillende wandelpaden vind je er een natuurmuseum en  uitgebreide sportaccommodatie voor minigolf, kanovaren, voetbal, tennis, basketbal… Romantische zielen kunnen zelfs genieten van een boottochtje.
Chevetogne ligt in één van de mooiste heuvellandschappen van de provincie Namen, tussen Rochefort en Ciney.

RAVOTTEN IN 10 SPEELTUINEN
Kinderen kunnen zich hier gegarandeerd de hele dag uitleven. Het domein is uitgerust met maar liefst 10 spectaculaire speeltuinen. Een bezoek aan de kinderboerderij, het kinderverhalenmuseum en een rit met het treintje mogen zeker niet ontbreken!

LEUKE PRIJZEN TE WINNEN
Na een heerlijke dag ga je vast niet met lege handen naar huis. Er zijn immers heel wat leuke prijzen te winnen!

Tickets en info: lafetedejardinsetloisirs.be