CreatiefDoe-het-zelf

Liefhebber van bloemschikken? Toon je creativiteit en maak kans op mooie prijzen!

Ben je creatief en hou je van bloemschikken? Het florale festival ‘Fleuramour – Crystal & Flowers’ organiseert een bloemschikwedstrijd voor hobbyisten. Het thema ‘Floral Tea Time’ (een florale theepauze) geeft meteen zin om de handen uit de mouwen te steken. Bovendien maak je kans op leuke prijzen!

EXPO: ‘Fleuramour – Crystal & Flowers’
Meesterlijke bloemendecoraties en schitterende kristalkunst

Het indrukwekkende domein van Val Saint-Lambert vormt van 20 t.e.m. 22 mei het decor voor de bloemenexpo ‘Fleuramour – Crystal & Flowers’. Topfloristen uit alle hoeken van België verrassen de bezoekers met kleurrijke bloemencreaties in en rond de kristalfabriek, het kasteel en de oude cisterciënzerabdij. Benieuwd om dit met eigen ogen te zien? Als abonnee van Fence Tuinmagazine krijg je een gratis ticket voor het evenement! Meer info daarover vind je verder in dit artikel.

fleuramour - crystal en flowers is een bloemenspektakel voor iedereen die gepassioneerd is door bloemen en planten.
© Studio PSG

Bloemschikwedstrijd ‘Floral Tea Time’ voor liefhebbers

Ook hobbyisten en liefhebbers kunnen deelnemen aan het florale evenement. Voor hen wordt een bloemschikwedstrijd georganiseerd waarin ze hun creativiteit helemaal de vrije loop kunnen laten. Het doel van de wedstrijd is een floraal concept te creëren rond het thema ‘Floral Tea Time’ (een theepauze met je vrienden). Denk aan een verrukkelijke bloementafel met een florale cake, sandwiches, theekopjes,… Bloemen en planten spelen de hoofdrol.

Deelnemers kunnen het bloemwerk thuis voorbereiden. De afwerking kan ter plaatse gebeuren tijdens het evenement. De creaties zullen onderdeel uitmaken van het florale parcours tijdens het evenement, en dus tentoongesteld worden aan de bezoekers. Spannend! Een professionele jury zal de creaties beoordelen en de winnaars selecteren. Zij maken kans op mooie prijzen!

Wil je graag deelnemen? Op de pinterestpagina van Fleuramour vind je alvast heel wat inspiratie!
Let wel: Inschrijven voor de wedstrijd is verplicht en kan makkelijk via het invulformulier op de website van het event.

JOUW VOORDEEL: 1 GRATIS TICKET*
Heb je een abonnement op Fence Tuinmagazine? Dan geniet je van een gratis ticket voor de bloemenexpo! Het gratis ticket is geldig op zaterdag 21 mei ter gelegenheid van ‘La Fête de Jardins & Loisirs’ met tuingoeroe Luc Noël. Hoe jouw gratis ticket reserveren? Surf naar www.crystalflowers.be en voeg een ticket voor zaterdag 21 mei toe aan je winkelmandje. Geef bij het afrekenen je lidnummer (zie Fence-lidkaart of adreslabel) in als kortingscode. Je kunt het ticket dan kosteloos bestellen.

Meer info

Benieuwd wat er nog meer te beleven valt tijdens het evenement?
Meer info vind je op www.crystalflowers.be en in Fence Tuinmagazine – editie 2 2022.

%d bloggers liken dit: