© GARDENA

Mini maaier, maxi resultaat!

Een stille, veelzijdige en intelligente kleine tuinhulp – dat is de nieuwe GARDENA robotmaaier SILENO minimo. Net zoals vele andere tuinproducten van GARDENA werkt deze kleine robotmaaier via bluetooth en kan je hem makkelijk controleren met de gratis GARDENA smart app voor je smartphone of tablet. Perfect voor kleine en complexe gazons.

Je leest het al: tuingereedschappenproducent GARDENA breidt haar familie robotmaaiers uit met de SILENO minimo. De nieuwe robotmaaier combineert hoge prestaties en precisie met comfortabel maaien. Deze veelzijdige tuinhulp werd ontwikkeld voor moeiteloos gazononderhoud en is verkrijgbaar in 2 modellen, voor gazons tot 250 of 500 m². De compacte maaier is bovendien ook extreem stil én mag tijdens regenachtige dagen gewoon zijn werk blijven doen. Voor jou blijft er meer tijd over om te ontspannen in de tuin, en dat bij een gazon dat er altijd fris en mooi verzorgd uitziet!

Mooi meegenomen: wie nu een GARDENA robotmaaier bestelt, ontvangt daarbij tijdelijk een gratis garage of 14V accutuingereedschap. Bekijk meer over de actie op www.gardena.com.

%d bloggers liken dit: