Nieuw op tv: Het Goeie Leven met Wim Lybaert

De sympathieke moestuinman Wim Lybaert is terug. Vanaf volgende dinsdag kunnen we hem opnieuw aan het werk zien op televisie.  Uit meer dan 700 kandidaten koos Wim Lybaert zes duo’s die zot zijn van kweken en koken. Vanaf dinsdag 13 september toveren ze samen een onontgonnen weiland om tot een vruchtbaar en lekker paradijs, elf weken lang.

Tijdens Het goeie leven gaan de twaalf levensgenieters back to basics. Ze kweken alles zelf en koken zonder elektriciteit, met echt vuur. Ze brengen het beste uit de natuur samen en

© VRT Thomas Sweertvaegher / Switn
© VRT Thomas Sweertvaegher / Switn

kweken om te eten. Met hun pure keuken proberen ze topchefs als Peter Goossens, Kobe Desramaults, Sergio Herman en Jeroen Meus te verleiden.

Het goeie leven is een spel met de natuur én een spel voor de eer. De beste kweker haalt een riek binnen, de beste kok een vork. Wie kweken én lekker koken het best combineert, mag zich de meester van het goeie leven noemen. Pluk je eten, pluk de dag.

De zes duo’s gaan elke week met een andere groente aan de slag. Hou deze website goed in het oog, want samen met Wim Lybaert, geven we elke week tuintips voor een succesvolle oogst van de groente die aan bod komt tijdens de volgende aflevering.

Het goeie leven: vanaf 13 september elke dinsdag om 20.40 uur op Eén.


VIDEO: De vloggers van Newsmonkey interviewden Wim over ‘Het Goeie Leven’.

%d bloggers liken dit: