© iBlub

Oase van geluk met bloemen

In de grimmige wereld van nu zijn bloemen meer dan ooit onmisbaar. We weten dat de kracht van de natuur onverslaanbaar is, maar toch vergeten we weleens dat groen in staat is onze wens naar positiviteit en verzachting te vervullen. Bloemen maken gelukkig!

Omarming
Merk je het ook? We verlangen allemaal naar een positieve vibe. De maatschappij wordt steeds harder en egocentrischer, waardoor de wens naar een zachtere en vriendelijkere wereld ontstaat. We voelen de drang om gepamperd te worden met zachtheid en comfort. Waar kan dat beter dan thuis? In je eigen cocon kan je je terug te trekken van de buitenwereld en genieten van gezelligheid en geborgenheid. Kleine veranderingen in huis maken een groot verschil.

Pamperen
Beeld je eens in: een huis dat de zachtheid van een groot kussen uitstraalt, alsof je jezelf erin kan laten vallen. Een dergelijk interieur geeft je de mogelijkheid om je af te zonderen van alle drukte. Jezelf pamperen in je eigen huis voelt als baden in een oase van geluk. Het is comfort 2.0 waarbij zachtheid en vriendelijkheid de boventoon voeren. Bloemen werken van nature versterkend om die sfeer te creëren. Is het niet wonderlijk wat groen kan doen?

Bloemen
De wonderen van de natuur blijven ons verrassen. Bekijk maar eens de meest bijzonder gevormde en gekleurde bloemen zoals volumineuze lelies, elegante calla’s, zachte dahlia’s en stralende gladiolen. Wie geniet daar nu niet van? Je kunt er mee mixen en matchen zoveel je wilt. Gebruik zachtgekleurde roze, groene en gele pasteltinten. Dat vergroot de vriendelijke uitstraling. Met deze bloemen vangt jouw interieur je met liefde op, wanneer je het nodig hebt!

 

Bron: iBulb

%d bloggers liken dit: