Hotlist

Ontdek de STIHL BGA 300, nieuwste ruggedragen accubladblazer

De STIHL BGA 300 accubladblazer blaast je omver met zijn topprestaties en is dankzij het innovatieve Silencer System opvallend stil.

Even sterk als stil

De nieuwe BGA 300 is de eerste ruggedragen bladblazer in het accu-assortiment van STIHL. Met zijn blaaskracht van 26 Newton haalt deze machine een opvallend hoge luchtsnelheid van 87 m/s. Hiermee kan je zelfs natte en zware herfstbladeren effectief en snel verwijderen.

Bovendien is de ​ BGA 300 ook de stilste machine van zijn prestatieklasse. Dat is te danken aan het STIHL Silencer System, waarvoor intussen een patentaanvraag is ingediend. Die innovatieve technologie verlaagt het geluidsvolume tot maximum 93 decibel en elimineert storende frequenties en geluidspieken. Met als gevolg een aangenamer geluid voor jezelf, buren en voorbijgangers.

Je kan de blaaskracht van de bladblazer regelen via de bedieningshendel op drie niveaus. De extra boost-modus geeft de machine maximale kracht. Dankzij de snelverstelling pas je de lengte van de blaaspijp in een handomdraai aan en het ergonomische draagsysteem verdeelt het gewicht van de ruggedragen machine optimaal, zodat jij als gebruiker veel minder belast wordt.

✔ Efficiënt en krachtig
✔ Stiller
✔ Zuinig en ergonomisch
✔ Comfortabel en krachtbesparend
✔ Accumodulesysteem
✔ Voorbereid van STIHL connected

www.stihl.be

%d bloggers liken dit: