Fence Tuinmagazine - editie 1 2022 is er!

Ontdek hier het nieuwe Fence Tuinmagazine!

Vers van de pers: het eerste Fence Tuinmagazine van 2022 is zojuist verschenen! Dit gloednieuwe nummer staat boordevol leuke artikels, interessante reportages en praktische tuintips. Alles om al voor het voorjaar volop te genieten van jouw buitenruimte!

Fence Tuinmagazine: 100% tuininspiratie, -beleving en -tips

Dit ontdek je nu in Fence Tuinmagazine – editie 1 2022:

? Zaaien en planten kan nu al!
Ook in februari en maart kan je al een heleboel doen in de tuin. Heb je een serre? Heb je thuis een warme vensterbank of een warmtemat om veel zaden snel te laten kiemen? Een koude bak? In de serre kan je al heel wat kweken, maar ook binnenshuis kan er heel wat. Al onze zaai- en planttips bundelen we in deze nieuwe editie van Fence.

? Tuin- en balkontrends voor 2022
Een traditionele rozentuin met een unieke twist, een balkon vol biodiversiteit, pluktuinen, buitenbaden, fruitbomen… Ze spelen allemaal een rol in de tuintrends voor 2022. Laat je inspireren en ontdek welke trend het best bij jou past.

? Eekhoorns, padden en tuinvogels in de kijker
Weinig dieren zijn zo geliefd in de tuin als eekhoorns. Alhoewel ze de gesel zijn van onze gevleugelde vriendjes, kan de pluimstaart toch op een enorme populariteit rekenen. In het nieuwe tuinmagazine zetten we niet alleen de eekhoorn in de bloemetjes. We hebben ook aandacht voor de paddentrek en vertellen je hoe vogels een echte meerwaarde kunnen vormen voor je tuin.

? Eropuit naar de Kalkense Meersen
Wie wil ontsnappen aan de drukte van alledag en houdt van weidse landschappen, water, groen en rust, raden we een fikse wandeling aan in de Kalkense Meersen. Het is nog een van de laatste stiltegebieden in Oost-Vlaanderen waar je ogen rust krijgen en je je ogen de kost kan geven aan de rijke fauna en flora.

? Aan de slag met organische mulch
We geven tips voor het bedekken en voeden van de bodem met behulp van mulch, een organisch plantaardig materiaal dat op de grond wordt aangebracht en zo de groei van onkruiden voorkomt. Mulch houdt bovendien de bodem vochtig en voedt de grond en de planten. Welke tuinmaterialen kan je gebruiken om zelf mulch te maken en hoe ga je daarbij aan de slag? Dat lees je nu in Fence!

? En veel meer!

Fence Tuinmagazine – editie 1 2022 is te koop in de online Fence Boekenshop. Bestel het magazine hier en geniet van gratis verzending!

Dit magazine vind je vanaf donderdag 3 februari ook bij de lokale dagbladhandelaar.

%d bloggers liken dit: