Ontdek je favoriete tuinmachines op de STIHL Testdag

Op zoek naar (nieuwe) tuinmachines? Dan kan je maar beter een weloverwogen keuze maken. Op 1 april 2023 vindt de eerste internationale editie van de STIHL Testdag plaats. Je krijgt dan de kans om zelf de STIHL tuinmachines te testen. Ideaal om te ontdekken welke machines het beste past bij jou en je tuin.

Het ruime assortiment STIHL tuinmachines bevat onder meer kettingzagen, grasmaaiers, hakselaars en combisystemen. Bovendien is er een groot aanbod accu-machines die gemakkelijk in gebruik én milieuvriendelijk zijn.

Keuzestress? Breng op 1 april een bezoek aan een deelnemende STIHL dealer in je buurt en test zelf de tuinmachines uit.​ Zo ervaar je meteen welke machine het beste bij jou past om jouw tuin in een handomdraai lenteklaar te maken!

Je STIHL dealer zal je wegwijs maken in het aanbod. Er geldt geen aankoopverplichting, maar momenteel geniet je wel van aantrekkelijke lentepromoties.

Benieuwd welke STIHL dealers in jouw buurt deelnemen aan de STIHL Testdag? Je vindt ze op stihl.be/testdag of stihl.nl/testdag.

%d bloggers liken dit: